Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI MacBook Air 13.3 inç M1 8GB RAM 256GB SSD + Beats studio3 Solo Pro Kablosuz NC Kulaklık Satın Al 5 Kasım 2021 23:53 1 1 SATILDI MacBook Air 13.3 inç M1 8GB RAM 256GB SSD + Beats studio3 Solo Pro Kablosuz NC Kulaklık MACBOOK AİR m1 işlemcili (Mac Eğitim Seti 2)geçen ay pt.com.tr den aldım kullanmadım sayılır içindeki yazılıma alışamadım vazgeçtim kullanmaktan.pt de stok kalmamış sanırım cihaz ekranı KISA SÜRE açık kalmış ve tüm içeriğiyle sıfırdan farksızdır Beats Solo Pro Kablosuz kulaklık ambalajı açılmamış durumdadırbu seti axess indirimiyle aldığım fiyata ve ayrıca satın aldığım 120tl lik kılıf ve 65 tl lik çanta gibi aksesuarlarla birlikte kendi ödediğim tutara 9435tl ye vereceğimÖncelikle elden teslim satmak istiyorum tuzla ve pendik civarındayım gün içi...https://www.pt.com.tr/mac-egitim-seti-2Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Ekim 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SIFIR KAPALI KUTU iPHONE 11 BEYAZ 64 GB sıfır iphone 14 plus 128 beyaz (satıldı) SATILDI MacBook Air 13.3 inç M1 8GB RAM 256GB SSD + Beats studio3 Solo Pro Kablosuz NC Kulaklık PlayStation 4 Mega Paket, 500GB sıfır gibi +4 adet gamepad