Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILDI ||| MSI ARMOR O.C. RX580 8 GB 256 BIT
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
miningciler bu kartlardan zamanında bol bol aldığı için takımı bozmadan bunlarla devam ediyorlar ve mining değeri yüksek kartın malum.
fiyata gelirsek diğer ilanlara bakıp karşılaştırınca dediğim gibi fiyatım normal gibi geldi. kaldı ki takas tekliflerine de açığım ve illa ki suyunu çıkarmadan pazarlık da yapılır biraz. Onun dışında bir malı sattığım fiyata yerini koyamayacaksam satmanın anlamı da yok. Bakarsanız bunu sattığım zaman atıyorum 1050ti alsam zamanında 500-600 lira olan karta en az 1.5-2 vermem gerekecek. Benim elimde olan bir şey değil yani.
Genede fiyat revize edildi. Güncel.
1,5 ay önce satsaydınız daha yüksek fiyata kapış kapış giderdi. Bundan 1 ay sonra da 2000 bandına ancak gider. Bence makul bir fiyata elden çıkarın derim :) Ben 2060 kovalıyorum. Bu kart dan alacaktım ama 2060 daha mantıklı geldi.
-
dediğim gibi niyetim karttan kar elde etmek değil. bunun fiyatı düşerse diğerlerininki de düşmüş olur sonuçta benim için de bir şey değişmemiş olur. 1050ti a 2k bandında fiyat çekerlerken kimse benden 2k ya rx580 beklemesin.
Orijinalden alıntı: kosedekibalicidediğim gibi niyetim karttan kar elde etmek değil. bunun fiyatı düşerse diğerlerininki de düşmüş olur sonuçta benim için de bir şey değişmemiş olur. 1050ti a 2k bandında fiyat çekerlerken kimse benden 2k ya rx580 beklemesin.
Şu anda forumda 4250 ye 5500xt 8gb sıfır kapalı kutu var bilginiz olsun. Teşekkürler bilgi için. Alıcılar satıcılardan çok daha fazla araştırıyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X