Şimdi Ara

'SATILDI' Msi Gaming X Trio RTX 2080

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ağrı İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 "SATILDI" Msi Gaming X Trio RTX 2080

Hepsiburadan alınma 21 Ağustos 2022 e kadar garantisi devam etmektedir. Mining kartı değildir.Temiz karttır.Alıcısına hayırlı olsun. Kutusu faturası bütün aksesuarları tamdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Ağustos 2022 Satıldığı Şehir : Ağrı Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Dostum soğutma şeklin yanlış. Onu söylemek istedim. kartın sıcak hafayı dışarı atması lazım .

• Kasada 8 fan var hocam soğuk hava önden ve alttan geliyor.Kart genel kullanımda 40-35 derece arası çalışıyor.Yükte 55 i geçmedi hiç.Ağrıda yaşamanın etkisi de var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 2 Mart 2021; 6:26:23 >
  • Yanlışınız var bence msi ekran kartlarının trden alınma durumunda garantisi 3 yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: FZT01

Yanlışınız var bence msi ekran kartlarının trden alınma durumunda garantisi 3 yıl.

Ben 2 yıl diye biliyordum.Bakayım.

Edit: Haklısınız 3 yılmış.Teşekkür ederim uyarı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 4 Mart 2021; 23:19:37 >
  • İlyas hocamdan ürünü temiz bir şekilde aldım. Yardım ve desteğinden dolayı teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.