Şimdi Ara

SIFIR MSI RTX 2080 TI TRIO / RTX 2080 Super Gaming X TRIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum 3000 serinin duyrulmasından dolayı kartları uygun fiyata yazıyorum.
    Performans olarak verilir verilmez konularına girmiyorum.
    Sonuçta biz aldık ve maliyetinin altında rakama satışa koyuyorum.

Gereksiz yorum yapanlar hiç polemiğe gerek yok herkesin düşüncesine saygım var kendilerinde kaldığı süreççe.

Gelelim kartlara.

MSI RTX 2080 TI Trio Gaming X ( kart amazondan alınma ve 2 yıl garantilidir. Garantisiz amazon ürünü satanlarla karıştırmayınız kartı bize veriyorsunuz aldığımız hesap üzerinden işllemleri yapıyoruz.)
    FİYAT = SATILDI

MSI RTX 2080 Super Gaming X trio Yukarıdaki açıklamalar geçerli.
    FİYAT = SATILDI

Asus RTX 2080 SUPER STRIX OC diğer kart ile aynı acıklamaya sahip.

Fiyat = SATILDI

Herkese iyi forumlar, iyi alışverişler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 10 Eylül 2020; 12:3:52 >

• Satılırsa satılır tribine de hastayım. Burası ikinci el ilan bölümü. Sıfırıyla aynı fiyatta ya da yakın fiyatta olan ürünlere link verilmesi kadar normal birşey de yok. Gerci 2080ti sahiplerini de anlıyorum. Sevdiğim bir arkadaşım dün sohbet arasında yerinde bi laf etti.

“ Belli etmeselerde Yastıklar yaşlı :) “
  • iyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Eylül 2020; 17:32:4 >
  • Yakın zamanda sizinle irtibata geçerim hocam. Elimde ROG POSEDİON var.
    Garantisi yeni bitti.
    Sıvı soğutması hiç kullanılmadı.
  • Blok ararsanız ilanımda mevcut , msi gaming x e göre tabi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suanda trendyolda 2080ti strix 8200 tl. Fiyati belki gozden gecirmek gerekebilir. Hayirli satislar.

• Nvidia bu kartların selasını okudu ama forumdaki satıcılar yine kulaklarını tıkamış galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden okumanız mı yok ? Yukarıda ne yazıyor ?
    Satılır satılmaz sizin derdiniz mi ?
    Kartlar bende satılması yada satılmaması benim meselem sizi bu konu neden ilgilendiriyor ?
    Koymuşuz ilana açıkça da yazmışız 3000 serisi etkisi diye.
    Bizim insanımızın bir huyu var ' elalemin derdi sizi mi gerdi '
    Şimdi asgari ücretini al ve hayallerine dal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

Harbiden okumanız mı yok ? Yukarıda ne yazıyor ?
    Satılır satılmaz sizin derdiniz mi ?
    Kartlar bende satılması yada satılmaması benim meselem sizi bu konu neden ilgilendiriyor ?
    Koymuşuz ilana açıkça da yazmışız 3000 serisi etkisi diye.
    Bizim insanımızın bir huyu var ' elalemin derdi sizi mi gerdi '
    Şimdi asgari ücretini al ve hayallerine dal.
    +1

• AskN0More A kullanıcısına yanıt
  • 3070 gelmeden fahiş fiyata 2080 ti elden çıkarma çabaları :D almayın arkadaşlar 3070 hem daha ucuz hem daha iyi 2080ti'dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrulserhat

3070 gelmeden fahiş fiyata 2080 ti elden çıkarma çabaları :D almayın arkadaşlar 3070 hem daha ucuz hem daha iyi 2080ti'dan
    Al birini vur ötekine. Adam ne demiş ilanında okumuyormusunuz? size ne ??
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda bilgi verilince neden agresif bir hava esiyor anlamiyorum. Satici mal sahibidir istedigi fiyattan malini ilana koyar. Kimse karisamaz. Ama burasi forum. Alicida bakar yorum yapar.

Her yorumda kotu niyetli degildir. Sifir fiyatindan haberi olmayan saticilar var suanda. Kizmak yersiz.

Tekrar hayirli satislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AskN0More -- 9 Eylül 2020; 12:50:41 >
  • AskN0More A kullanıcısına yanıt
    Satılırsa satılır tribine de hastayım. Burası ikinci el ilan bölümü. Sıfırıyla aynı fiyatta ya da yakın fiyatta olan ürünlere link verilmesi kadar normal birşey de yok. Gerci 2080ti sahiplerini de anlıyorum. Sevdiğim bir arkadaşım dün sohbet arasında yerinde bi laf etti.

“ Belli etmeselerde Yastıklar yaşlı :) “

• sizin sıkıntınız ne gerçekten anlamıyorum? istediğimiz fiyattan istediğimiz ürünü satarız. 3000 serisi çıkmadan 7500-8000 ₺ aralığında 2080ti satıyorduk, gözümüzde yaş olacak bir durum yok iş yapıyoruz biz burada. ucuz satarken çok iyiydik ama 1 tane stokta kalmış tek satıcıda 8000₺ ye kart bulunca neden bu kadar heyecan yaptınız anlamadım?

yastıklar yaşlı diye burada boş yapan da kendisi 2080 super almış, burada laf atıyor :) bizim de sattığımız kart sıfır neye laf ediliyor onu bir açıklayın isterseniz :)

fiyat konusunda buradaki bir çok kişiden daha çok hakimiz konuya, bilgiye ihtiyacımız olsa fikrinizi sorardık öncesinde.

12500 ₺ ye en uygun 2080 ti satılırken biz 10000₺ den 4 adet kart sattık.

10000 ₺ küsüre en uygun 2080ti satılırken biz 81000₺ civarına 5 adet kart sattık.
  • tugrulserhat T kullanıcısına yanıt
    nerede yazıyor mesela 3070 in 2080ti dan daha iyi olduğu? nerede okudun bizimle bir veri veya değer paylaş da bilgilenelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.