Şimdi Ara

EVGA GTX 1080 TI KINGPIN. MSI GTX 1080 TI TRIO.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
7
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    EVGA GTX 1080 TI KINGPIN
    FİYAT 3500 TL // PAZARLIK YOK

MSI GTX 1080 TI TRIO
    TR GARANTILI 15 AY

SADECE KART MEVCUT
    FİYAT 3500 TL

Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition 11GB 352Bit GDDR5X GV-N108TAORUSX WB-11GD
    03/10/2018 FATURA TARİH
    SIFIR
    MEDIAMARK FATURALI

FİYAT. SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tari_34 -- 31 Ağustos 2019; 13:47:24 >

• Valla bende alıcaktım o indirimde iyikide almamışım elde kalıyo görüldüğü üzere :) İnş satılır.
  • Bu sıvı soğutmalı model mi ?
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM atıldı
  • K|NGP|N kartın fiyatı biraz uygun olsa kendi kartıma bugün ilan açardım sanırım. Kıymetini bilecek biri alır umarım. 3 BIOS olan ve güç limiti 150% olan bir kart K|NGP|N. Muhtemelen GTX10xx serisindeki en iyi komponentlere ve en üst kaliteye sahip kart.

Uzun süreli GTX1080Ti kullanımı düşünen arkadaşlar için mutlaka düşünülmesi gereken bir model.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    LN2 ile OC yapmayacağım ama çok ekstrem ve çok üst kalite bir model olduğu için düşündürtüyor. İşlemci ilanımdan görebilirsiniz komple beyaz komponentlere döndüm gibi. Onu da bozmak çok istemiyorum ama bu model cezbediyor beni işte. Alacağım en fazla %5 fazla performans.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kingpin ile diğer modeller arasındaki fark %5 ten fazla olacağını düşünüyorum. Zira strix oc modelini %110 power limit ile 2150 mhz core frekans ile kullanmıştım kingpin modeli ise her anlamda daha iyi bir model. Genelde grafik işlemciler özenle seçiliyor kingpin modellerinde yüksek overclock değerleri için. Tahmin ediyorum 2,2-2,3 ghz çekirdek frekansı kingpin modeli için çok zor değil. Çoğu 1080ti modelinin 1900 mhz civarında çalıştığı, overclock yapılsa bile 2ghz bandının çok alışamadığı düşünülürse aradaki fark %15 leri bulabilir. Tabi kartın olası 2,3 ghz frekansta 400 wattlara varan güç tüketimi olacaktır o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.