Şimdi Ara

SIFIR MSI RTX 2080 TI TRIO / RTX 2080 Super Gaming X TRIO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence acele etmeyin. Ürünler çıksın fiyatlar kesinleşsin öyle fiyat düşersin. Daha ürünler çıkmadı tr fiyatları belli değil ve ayrıca pandemi var stok sorunu olacak mı olmayacak mı belli değil. Belki üretim sorunları olacak ürün bulunmayacak vs. Fiyatlar düşük gelirse daha da zararına satarsın yapacak birşey yok. Bu satışından da zarar edersin olur biter.
  • Şu 3070 yazılanın ötesinde gelince ne olacak çok merak ediyorum. 15 Ekim 1$ = 8.65TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Net ifadelerle yatırım araclarında bilgi vermek yatırıma yönlendirmek hapis yada para cezasıdır. Sizi spkya şikayet edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    2 adet 2080 super satıldı bugün :)

baya kısmetliymişsin teşekkürler dostum :)
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    2080ti de satıldı.

2000 serisi stok kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tufan bey burda okadar uyguna kart sattı iyiydı şimdiki ıyy kötü pis kaka oldu..
    Oda zaten çoğunuzdan daha iyi piyasayı okuyor onun yerınde bende olabilirdım. Son kartdır elinde onuda takasla yada forum dışından zaten satar kalp kırmayalım..
    yarın getırır 5tane 3070i piyasasının 500tl altına almak için abi abii dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

nerede yazıyor mesela 3070 in 2080ti dan daha iyi olduğu? nerede okudun bizimle bir veri veya değer paylaş da bilgilenelim.
    Öncelikle iyi satışlar, umarım alıcı bulursunuz ve alan kişinin de içine siner diyelim.

Sonra da
    NVIDIA GeForceyoutube
    NVIDIA GeForce RTX 30 Series | Official Launch Event [4K]
    https://www.youtube.com/watch?v=E98hC9e__Xs&feature=youtu.be&t=1856
    şunu şöyle bırakayım, nvidia lansmanında deri ceket amca tüm dünyaya duyurdu bunu, yani kulaktan dolma bir şehir efsanesi degil 3070'in 2080ti'dan daha iyi olacağı.

SIFIR MSI RTX 2080 TI TRIO / RTX 2080 Super Gaming X TRIO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 11 Eylül 2020; 20:53:6 >

• O kısmı beni ilgilendirmiyor. Ben alırım satarım uyguna insanlara ürün temin ederim. Vatanın yada diğer firmaların bu performans ilgilendirmiyor. Ayrıca anasayfada testler var 1080p de 3080 2k da yine 3080 le arasında +15-30 arası bir fark var 2080ti nin fark 4 k da çok acılıyor yani bence 3070 4k da 2080ti nin önünde olacak.
  • Kartlar satılmış, ölücülerin gözleri yaşlı.

Hayırlı işler bol kazançlar.
  • ekiskalibur kullanıcısına yanıt
    Bence sen ölü fiyata verdin büyük ihtimalle, yada alan arkadaşların haberi yok onlara sattığın paraya yeni seri alıcaksın, mantıklı olanı yapmışsın ama laf etmeye hakkım yok ben çok daha önceden 2080 i sattım sonra uğraşmıyım diye :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

Bence sen ölü fiyata verdin büyük ihtimalle, yada alan arkadaşların haberi yok onlara sattığın paraya yeni seri alıcaksın, mantıklı olanı yapmışsın ama laf etmeye hakkım yok ben çok daha önceden 2080 i sattım sonra uğraşmıyım diye :D
    Ekran kartım ve sistemimden memnunum. Hiçbir zaman elimdekinin yenisi çıktı bir an önce elimdekini elden çıkarayım da yenisini alayım gibi bir dert, tasa içerisinde olmadım. Zamanı geldiğinde yeni seriden de bir kart alırım. Kartları satan ben değilim. Karıştırdınız sanırım.

edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 12 Eylül 2020; 9:54:0 >
  • ekiskalibur kullanıcısına yanıt
    Öyle yazınca sen sandım kusura bakma dostum :)

• rylai2113 kullanıcısına yanıt
    teknoloji haberlerini takip etmiyorsun belli. nvidia kendi tanıtım yayınında söyledi 2080ti'dan çok küçük miktar daha iyi performans gösterdiğini.
  • tugrulserhat T kullanıcısına yanıt
    ya aynen ben takip etmiyorum siz harika biliyorsunuz. ne kadar hızlı neyde hızlı hangi oyunda hangi çözünürlükte hangi platformda hızlı? bir tane canlı yayın izlediniz hepiniz donanım uzmanı kesildiniz forumun başına.
  • Neyin kafası bu pandemiden dolayı nvidia böyle bir satış politikası geliştirdi yoksa bu kirizde bu kadar pahallı kartları nasıl satacak arada sırada dışarı çıkın hava alın, ayrıca 2x sahipleri neden ağlasınlarki onlarda 3x serisi nekadar uygun olursa okadar indirim yapıp üstüne bir miktar ekleyip 3x alabilecekler onlar için farkeden bir şey yok yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.