Şimdi Ara

SATILDI... MSI GTX 1070ti Gaming Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
33.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun 1 aylık kart stoğu var burada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

2500 mu ne yazdı bana dm den 1080 e minning yapılmış karta şaşırmış arkadaş biraz :)

Alıntıları Göster
    Amd Yeni nesil ve Ndivia 3000 serisi çıkınca ne yapacak bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust88

Amd Yeni nesil ve Ndivia 3000 serisi çıkınca ne yapacak bakalım

Alıntıları Göster
    bu şerefsizler bir türlü yeni kart çıkaramadılar yoksa piyasa çok güzel olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

2500 mu ne yazdı bana dm den 1080 e minning yapılmış karta şaşırmış arkadaş biraz :)

Alıntıları Göster
    Yine iyi fiyat vermiş sana. Bana 1070 ti için 2550 dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamiyette

Yine iyi fiyat vermiş sana. Bana 1070 ti için 2550 dedi

Alıntıları Göster
    Şaşırmış mezara götürür o fiyatlara anca adam garantili kutulu oyun oynanmış karta 1800 yazmış satammıo :)

• bu rakamlar ne abi mining ürünü bir de.

1070 max ederi 1500
    1070 ti max ederi 1850
    1080 max ederi 2150

üstüne vermeyin sitelere bakın bulursunuz. bir de minin çıkması -200tl düş bu karamlardan.
  • 1070 ti için son 2550 lira diyor, pahalı değil mi usta dediğimde de yok değil diyip açıklama yapıyor.
  • forumda 1 yıl garantili 1070ti adam 1750tl yazmış bu fiyat NE ? nereye geldik biz burası donanım değil galiba başka bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

bu rakamlar ne abi mining ürünü bir de.

1070 max ederi 1500
    1070 ti max ederi 1850
    1080 max ederi 2150

üstüne vermeyin sitelere bakın bulursunuz. bir de minin çıkması -200tl düş bu karamlardan.
    Gtx 1070 Mini Model aldım ısınma sorunu yok 1400 TL. Eski kartımı RX 580 ( 800 TL ye sattım)

• quote:

Gtx 1070 Mini Model aldım ısınma sorunu yok 1400 TL. Eski kartımı RX 580 ( 800 TL ye sattım)

Alıntıları Göster
    ısınma sorunu hiçbir kartta olmaz. tüm kartların biosuna şuna benzer kod yazılır diyelim ki stok hızınız 1500mhz olsun;

sıcaklık 75'i geçtiğinde fanları %100 e çıkacak şekilde dönme hızını arttır. bu otomatiktir. fanlar çalışır falan.
    sıcaklık 75' lerde fan da %100'de ama bu rakamı geçtik, 1500 mhz olan işlemci hızını bir 25 düşür bakalm.
    25 düşürdük hala 75'e geri dönemiyoruz napalım? bir 25 daha düşür hocam.

yani siz sıcaklık sorunu yaşamadınız aslında ama bir baktınız 1300mhz oldu sizin kart yük altında. eh hız azalınca ısınma azalacak, kartların hepsinde bu kod çok basitçe kodlanmıştır.

sen mini tek fan gpu ile 1500mhz normalse belki 200 mhz altında kullanıyorsun ama haberin yok.
    3 fanlı rog kullanan adamsa 1500mhz olan bu kartı afterburner ile 1700mhz kullanıyor yine de 75 'dereceleri geçmediğinden sorun yaşamıyor.

sen "hocam ısınmıyor memnunum" diyorsun ama 400mhz'lik belki de %20'lik bir düşük hızda kullanıyorsun 3 fanlı büyük modelden bu yüzden.

kolay gele.

• quote:

ısınma sorunu hiçbir kartta olmaz. tüm kartların biosuna şuna benzer kod yazılır diyelim ki stok hızınız 1500mhz olsun;

sıcaklık 75'i geçtiğinde fanları %100 e çıkacak şekilde dönme hızını arttır. bu otomatiktir. fanlar çalışır falan.
    sıcaklık 75' lerde fan da %100'de ama bu rakamı geçtik, 1500 mhz olan işlemci hızını bir 25 düşür bakalm.
    25 düşürdük hala 75'e geri dönemiyoruz napalım? bir 25 daha düşür hocam.

yani siz sıcaklık sorunu yaşamadınız aslında ama bir baktınız 1300mhz oldu sizin kart yük altında. eh hız azalınca ısınma azalacak, kartların hepsinde bu kod çok basitçe kodlanmıştır.

sen mini tek fan gpu ile 1500mhz normalse belki 200 mhz altında kullanıyorsun ama haberin yok.
    3 fanlı rog kullanan adamsa 1500mhz olan bu kartı afterburner ile 1700mhz kullanıyor yine de 75 'dereceleri geçmediğinden sorun yaşamıyor.

sen "hocam ısınmıyor memnunum" diyorsun ama 400mhz'lik belki de %20'lik bir düşük hızda kullanıyorsun 3 fanlı büyük modelden bu yüzden.

kolay gele.

Alıntıları Göster
    Referans model GTX 1070 1506 MHz Boost 1683 Mhz
    Bendeki Kart 1531 mhz Boost 1721 Mhz

3 Fanlı model ile Tek fanlı modeli kıyaslaman zaten en başından saçmalık.Gpu-z programını açıp oyun açtım.Uzun süreli oyun sonrası Gpu frekansı 1847 Mhz lere kadar çıktığını gördüm.Maksimum yük %99.

• quote:

Referans model GTX 1070 1506 MHz Boost 1683 Mhz
    Bendeki Kart 1531 mhz Boost 1721 Mhz

3 Fanlı model ile Tek fanlı modeli kıyaslaman zaten en başından saçmalık.Gpu-z programını açıp oyun açtım.Uzun süreli oyun sonrası Gpu frekansı 1847 Mhz lere kadar çıktığını gördüm.Maksimum yük %99.

Alıntıları Göster
    akıl verende kabahat bir saat yazmışız.

aptalız hocam biz mini tek fan gpu varken hem de çok daha ucuza almıyoruz. bir de açıklama getirmiş falan.
  • quote:

akıl verende kabahat bir saat yazmışız.

aptalız hocam biz mini tek fan gpu varken hem de çok daha ucuza almıyoruz. bir de açıklama getirmiş falan.

Alıntıları Göster
    Boş boş konuşuyorsun 1500 TL ye GTX 1070 3 fanlı bul hemen alayım.Daha piyasadan haberin yok

• 2650 liramı 1070Tİ için yanlış okuma ihtimalim var dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimist

2650 liramı 1070Tİ için yanlış okuma ihtimalim var dimi ?
    aynı seyi dusunuyordumxD
  • Ooo iki adet satmış 21 adettttiiii

• eren adam 2750tl yazmıs mining kartına malüm sitelerde şansını denemeli bence
  • 1070ti 1800 tl verebilirim dusunurseniz pm atin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayeller paris
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.