Şimdi Ara

SATILDI... MSI GTX 1070ti Gaming Ekran Kartı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
33.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Af buyurun ama 1660 ti bundan iyi değilmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mgunsiray kullanıcısına yanıt
    %30 fark var 1070ti ile kiyaslarsak
    Ama rx 5600 ile kiyaslayinca %6 onuda onuda hissedecek adam yok piyasada hem 0 hem kutu hem garanti rx 5600 suan 0i 2419 kampanyalarla 2300 e gelir %6 lik fark icin 2750 verilmez gtx 1070tiye hemde 2.el

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    reis ne güzel anlatmışsın. Kafamda çekirdekler bioslar oturup çay kahve muhabbet yaptığı canlandı resmen. Takibe aldım seni her yazını okuyacam.
  • içerde kıyamet kopmuştur diye girdim kopmuş çıkıyorum
  • Vallaha yazmıyacaktım fakat dayanamadım. Şuraya güncel video bırakıyorum. Artık yorum sizlerin;
    Geeky GamerXyoutube
    RX 5600XT 8GB vs GTX 1070Ti 8GB vs RTX 2060 Super 8GB - i9 10900k - Gaming Comparisions
    https://www.youtube.com/watch?v=ccazwFOzkSU

• İlan sahibi arkadaş hiçbirşey den habersiz yaşıyor ve bir umut hala ilanı güncelliyor
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    hiç birseyden habersiz oldugu kesın 1080 ti ler 2350 2900 arası gıdıyor su an ama arkadas halen bır umutla beklıyor daha cok bekler turan
  • 3070 gelmeden sat hocam.

yoksa üzüleceksin. senin iyiliğin için bir tavsiye.
  • bu fiyatlara alan var mı bu sitede? varsa çok ayıp eder ve forumu terk etmesini isterim:)

• 1080 i 1400 den alırım sar gönder

• serdarkayademir kullanıcısına yanıt
    Mining copleri elinde kalir.
  • O yüzden sıfır 2060 aldım

• kartlar mining gibi duruyor zor satılır bu fiyata
  • siyanür bilgisayar ismine koptum valla.. işte türk müteşebbisinin vizyonu.. işte yerli girişimci.. bitcoin kazma işi patlayınca bari kartların garantisi bitmeden siyanürü piyasada patlatalım diye düşündü müteşebbisimiz.. brava..
  • yorumlarda herkes fiyattan, mining olmasından yakınmış ama stok 22 civarıydı 12’ye düşmüş. herkes yakınıyorsa bu kartları kim aldı beyler :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar çok yüksek mining riskide gözüküyor. Zor bıraz satılması
  • Üstadlarım, enflasyonist bir ülkede ithal mallar değerini korur, dolar biraz daha yükselsin, arkadaşın verdiği fiyatlar makul olmaya başlayıp kalan kartlar da satılacaktır, izleyin ve görün. Sarı sitede fiyatlar zaten aşağı yukarı bu şekilde olmaya başladı bu kartlar için.

Konu sahibine hayırlı işler dilerim.
  • kasım sonlarına doğru 3070 ti çıkınca
    arkadas aynı fiyattan güncel tutar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.