Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI MSI GTX 750 Ti / 800 TL Satın Al 23 Temmuz 2021 21:55 1 1 SATILDI MSI GTX 750 Ti / 800 TL Merhaba, uzun süredir oyun oynamak için kullandığım ekran kartımı 3070 ti a geçtiğim için satıyorum. Ürün fotoğraflarda göründüğü gibidir, kısa süre önce termal macunu arctic mx4 ile değiştirildi ve bakımları yapıldı. Ürün plastik koruyucuları takılı şekilde, faturası ve kutusuyla birlikte teslim edilecektir. Yıllardır bana herhangi bir sorun çıkartmadı fakat artık 2k monitörde oyun oynamak istiyorum, bu yüzden yollarımız ayrılıyor. Alıcıya şimdiden hayırlı olsun. Herhangi bir sorunuz olursa iletişime geçebilirsiniz çabucak cevap veririm. Furmark Testleri: 3rac38n.jpg (hizliresim.com), s2pwctv.jpg (hizliresim.com). İsteğinize göre test yapıp yollayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Narlıdere Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 9 Aylık Macfit Gold Üyeliği