Şimdi Ara

=SATILDI= Nerdeyse Hiç Üflenmemiş, Sağ El Üstte Kaliteli Kız Ney

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 =SATILDI= Nerdeyse Hiç Üflenmemiş, Sağ El Üstte Kaliteli Kız Ney
    Nerdeyse Hiç Üflenmemiş, Sağ El Üstte Kaliteli Kız Ney

=SATILDI= Nerdeyse Hiç Üflenmemiş, Sağ El Üstte Kaliteli Kız Ney =SATILDI= Nerdeyse Hiç Üflenmemiş, Sağ El Üstte Kaliteli Kız Ney

=SATILDI= Nerdeyse Hiç Üflenmemiş, Sağ El Üstte Kaliteli Kız Ney =SATILDI= Nerdeyse Hiç Üflenmemiş, Sağ El Üstte Kaliteli Kız Ney

BUSMEK, İSMEK, İZMEB gibi belediyelerin meslek edindirme kurs kayıtları devam ediyor, yakında kurslar başlayacak. Ney kurslarına kayıt yaptıranlar; o kadar para verip mağazalardan sıfır Ney almanıza gerek yok; ikinci el fiyatına sıfır, nerdeyse hiç üflenmemiş Ney...

Herhangi bir sorunu yoktur, nakit ihtiyacım için satıyorum. Üç-dört yıl önce büyük bir heves ile almış, ses çıkarabildikten sonra bana uygun enstrüman olmadığı kanısıyla bir kenara koymuştum. Bursa'da Irgandı Köprüsü'nde Dem Sanat Merkezi'nden alınmıştır. Ustası, kendisi de meşhur neyzenlerden olan Uludağ Ünv. İlahiyat Fak. Türk Din Musikisi Öğr. Görevlisi İbrahim Benlioğlu'dur. Ney'i özenle seçmiştim; ucuz öğrenci-eğitim neyleri ile karıştırmayınız. Aldıktan sonra size uzun süre arkadaşlık edecek akordu yerinde güzel bir kamıştan yapılmış Kız Ney'dir. Üfleyenlerin ortak görüşü tınısının yerinde ve güzel olduğudur. Aşiran perdesi sağ el üstte olacak şekilde açılmıştır. Neyzenler bilir Ney'in çok üflenmiş olanı makbuldür, Ney'e üflendikçe ilk boğumu olan Ses Kutusu kısmı kararır. Az üflendiği için kararması da azdır; fotoğrafta gözükmektedir. Ayrıca kamışı düzgündür, bu yüzden deliğinden baktığınızda karşıdan ışığı düzgün bir yuvarlak şekilde görebilirsiniz; fotoğraflarda gözükmektedir. Formunu koruması, eğilip yamulmaması için saklama kurallarına uygun olarak saklanmış, kutusunda bir yere dayayarak değil de açıkta, güneş görmeyen düz bir zeminde tutulmuştur. Taşıma çantası ile verilecektir.

Bursa içi elden teslim edilir. Üfleyip, test edip alabilirisiniz. Bursa dışı önce EFT/havale sonra kargo yapılır. Kargo masrafları alıcıya aittir.

Sahibinden de aynı başlık altında ilanım var, isteyen oradanda alabilir:
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-sag-el-ustte-kaliteli-kiz-ney-nerdeyse-hic-uflenmemistir-346479182/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.