Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Fan Edition Kılıfları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Samsung Galaxy Note Fan Edition Kılıfları
    Merhabalar; elimde 2 tane ikinci el kılıf var (1 numaradaki Spigen Neo Hybrid Şampanya renkli olan satılmıştır), Spigen Neo'lar edge kısmı kabalaştırdığını için beğenmedim, Slim Fit aldığım içinde onları kullanmıyorum. Bu yüzden çok az kullanıldılar. Ayrıca Wrapsol Full Body koruyucu kullandığım için kılıftan çıkarıp takarken zorlanıyordum, bu sebebten bazı kılıflarda küçük sorunlar var, aşağıda açıklanmış ve fotoğraflarda işaretlenmiştir:

#SATILDI# 1. Spigen Neo Hybrid Şampanya Altın renginde sorunsuz #SATILDI#

2. Spigen Neo Hybrid Crystal Gümüş renginde 20TL. aslında hiç kullanılmadı ama bumper denilen etrafındaki plastik çerçeve birbirine uyumlu olduğu için diğerinde kullanıldı, full body korumadan dolayı işaretli yerden çatladı. Bir defa japonla yapıştırdım, zorlandığından dolayı olsa gerek tutmadı. Deforme olmasın diye daha dokunmadım.

3. Nillkin Synthetic Fiber 30TL yurtdışından geldi. Telefonum birgün düştü, wrapsol ve bu kılıf sayesinde hasar almadı. Sonradan işaretli yerde çatlak olduğunu farkettim. Full body olmasa böyle bir çatlak olacağını sanmıyorum çünkü full body den dolayı zor girip çıkıyordu. Çatlak ilerleyecek bir yapıda değil, sadece köşede, tabana inmiyor; içten bir selobant atıldığında sorunsuz uzun süre kullanılabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 20 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam ürünler duruyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malicinar kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; Spigen Neo Hybrid Şampanya Altın rengi olanın müşterisi çıktı, Pazartesi alacağını söyledi. Diğerleri duruyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 numaradaki Spigen Neo Hybrid Şampanya Altın rengi olanı satıldı. Diğerleri duruyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.