Şimdi Ara

-satildi-Newfeel Backenger Postacı tipi çanta 10Litre - 75TL - Ücretsiz kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Decathlon'dan aldığım çantayı satmak istiyorum, nerdeyse hiç kullanmadım son zamanlarda o yüzden boşta durmasındansa satılsın. Sıfır aldığınız gibi hiçbir sorunu olmadığına garanti veriyorum.

Decathlon mağazasında incelemek için:
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    https://www.decathlon.com.tr/backenger-canta-10-l-id_8304512.html

Pm ile ulaşıp whatsapp ile istediğiniz yerini fotoğraf çekip yollayabilirim.

Fiyat olarak aslında kararsız kaldım, kargo benden olacak şekilde 75 TL diye kafamdan şöyle bir fiyat belirmeye çalıştım, fakat önerilere açığım. Birisinin işine yarasın, biraz da cebim dolsun iki taraf da kazansın. İyi forumlar dilerim. Fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    -satildi-Newfeel Backenger Postacı tipi çanta 10Litre - 75TL - Ücretsiz kargo-satildi-Newfeel Backenger Postacı tipi çanta 10Litre - 75TL - Ücretsiz kargo-satildi-Newfeel Backenger Postacı tipi çanta 10Litre - 75TL - Ücretsiz kargo-satildi-Newfeel Backenger Postacı tipi çanta 10Litre - 75TL - Ücretsiz kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 2 Mayıs 2020; 1:28:30 >

• Merhabalar,

ilan tarihi eski olsa da yazayım dedim, ürün hala duruyor mu?
    Ben İstanbul'dayım, alışverişi nasıl tamamlayabiliriz? :)

Teşekkürler, selamlar,
    -Eda-
  • Merhaba, çantayı 4 sene önce sattım beni de düşüncelere daldirdiniz üniversite günlerim geldi aklıma :) çanta baya güzeldi, bulabilirseniz tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.