Şimdi Ara

[Satıldı] Nintendo Wii PAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Satılmıştır, ilan kaldırılabilir.

Türkiyeden alınma Nintendo Wii, WiiU aldığım için satılıktır. Konsolun herhangi bir sıkıntısı yoktur. Hem Chipli, hem de Softmodludur. Yani hem kopya CDleri calıstırır, hem de hdd den ya da SD karttan oyunları çalıştırır. Softmod için gerekli olan tüm yazılımların son sürümü cihaza yüklenmiştir.
    Kutu içeriği tamamıyle duruyor. Kutusunda göndereceğim.
    Ekstralar :
    1. GC kolu (Yan sanayi ürün, arkadaki Z tuşu çalışmıyor)
    2. Yan sanayi Wii-mote (wiimote plus desteklidir) (yan sanayi nunchuck pakette yoktur)
    3. 128 mb GC memory card
    4. Composite kablo

Fiyat : --- liradır. Fiyat sondur arkadaslar. komisyon eklenmek kosuluyla sanal sitede ilan acılır. kargo ucreti alıcıya aittir.

Not : Red Steel 2 oyunu pakete dahil değildir.

Ayrıca ilandaki oyun dolu hdd ile birlikte alınırsa, bir miktar indirim yapabilirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_92791910/f_//tm.htm#92791910

[Satıldı] Nintendo Wii PAL [Satıldı] Nintendo Wii PAL [Satıldı] Nintendo Wii PAL [Satıldı] Nintendo Wii PAL [Satıldı] Nintendo Wii PAL [Satıldı] Nintendo Wii PAL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmcdmc -- 14 Aralık 2014; 0:04:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Görselleri bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorseller eklendi.

• Üzerindeki chipin modeli nedir ? Wii'nin sürümü nedir ?
    hocam GC sofmod işlemi nasıl yapılıyor ?
    Açıklamalar için şimdiden teşekkürler
  • chip modelini hatırlamıyorum, ankarada irmak toyslanda yaptırmıstım. cihaza softmode yaptıktan sonra cd den oyun oynamadım, hep hdd den oynadım.
    wii nin surumunu hatırlamıyorum, ama 3.2e olsa gerek. acıkcası kutusuna kaldırdım resimdeki gibi, sizin çok kritikse bakarım.
    GC softmode işlemi en baslarda kastırdı biraz ama dios mios'u dogruca kurunca artık gc oyunlarını da hdd den oynayabilir hale geldi konsol. kastırmasının sebebi, hdd nin formatını bir turlu ayarlayamamıs olmamdan kaynaklandı.

kolay gelsin hocam.

• PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Nintendo
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.