Şimdi Ara

[SATILDI] ONEPLUS 3T 6/128GB FULL ANDROID 9 PASAPORT KAYITLI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ONEPLUS 3T 6/128GB Midnight Black telefonum ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır.

Telefonun ilk ve tek sahibiyim, yurt dışından kendim aldım ve her iki hattı da pasaporta kayıt ettirdim.
    Tüm hatlarla kullanılabilir, nadir olan 6GB ram 128GB hafızaya sahip Midnight Black modeldir.

Telefon tertemiz ve yıpranmamış durumda, sürekli olarak kılıf ve ekran koruması ile kullanıldı.
    Telefon güncelliğini koruyan olan bir model, son Android 9 Pie güncellemesi de aldı.
    Performans olarak bu fiyatlara alınacak cihazlardan kat kat daha iyidir.

Cihaz orjinal kırılmaz cam ve orjinal kılıfı, orjinal kutu ve full kutu içeriği ile teslim edilecek.

istediğim fiyat SATILDI, takas yok ve kargo alıcıya ait.

ürün m-t-k rumuzlu arkadaşımıza satılmıştır, iyi günlerde kullanmasını dilerim.

[SATILDI] ONEPLUS 3T 6/128GB FULL ANDROID 9 PASAPORT KAYITLI... [SATILDI] ONEPLUS 3T 6/128GB FULL ANDROID 9 PASAPORT KAYITLI... [SATILDI] ONEPLUS 3T 6/128GB FULL ANDROID 9 PASAPORT KAYITLI...

[SATILDI] ONEPLUS 3T 6/128GB FULL ANDROID 9 PASAPORT KAYITLI... [SATILDI] ONEPLUS 3T 6/128GB FULL ANDROID 9 PASAPORT KAYITLI... [SATILDI] ONEPLUS 3T 6/128GB FULL ANDROID 9 PASAPORT KAYITLI...

edit: cihazın resimleri eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 13 Mayıs 2020; 17:55:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.