Şimdi Ara

SATILDI > Palit RTX 3060 Ti GamingPro OC Türkiye Garantili (Sadece Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI > Palit RTX 3060 Ti GamingPro OC Türkiye Garantili (Sadece Ankara)

Ürün ''@MENEME2002'' üyemize satılmıştır, güle güle kullan Mehmet abi, teşekkürler.

Merhabalar,

Palit RTX 3060 Ti GamingPro OC ekran kartım Rtx 3080 veya Rtx 3080 Ti'a geçme planım olduğu için satılıktır. 03.12.2020 fatura tarihli Gamegaraj (Exa) Türkiye garantilidir. Kartı oyun ve çizim için kullandım. Fatura, garanti belgesi ve kutu içeriği eksiksizdir. Ürünü Corsair RM850W Gold güç kaynağı ile kullanıyorum, 125-130 fps sonrası hafif bir coil whine var. Kasam yanı başımda ve kulaklık kullanmıyorum, beni rahatsız etmiyor. Kartı 700W ve üzeri kaliteli bir güç kaynağı ile kullanmanızı öneririm. Sıcaklıkları oyun bazlı yüke bağlı olarak 62-69 derece civarında oynuyor, bu durum kasa sirkülasyonunuza göre değişim gösterebilir. Aşırı sessiz bir kart olmamakla birlikte ortalama bir ses düzeyi var diyebilirim. Karta en son ''resize bar'' desteği sağlayan biosu kurdum. Şu an için kartı kullanmaya devam ediyorum, bu yüzden fotoğrafları kasa içi çektim.

Resmi ürün linki: https://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=3867&lang=en

Sadece Ankara içi elden satış yapıyorum. Pandemi sürecinden ötürü çift maske ve dikkatli olmak koşulu ile evime misafir edip test ettirebilirim. (Evde artık hepimizin çift doz aşısı var bilginize:)

Takas kesinlikle yok.

İletişimi sadece özel mesaj üzerinden sağlarsak sevinirim.

Fiyat: 9750 lira. Parayı teslimat sırasında eft/havale olarak kabul ediyorum. Çalıştığım bankalar: İş bankası ve enpara - finansbank.

Şimdiden teşekkürler.

SATILDI  Palit RTX 3060 Ti GamingPro OC Türkiye Garantili (Sadece Ankara)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 0 3070ti 9200 lira bu fiyat ne alaka :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

0 3070ti 9200 lira bu fiyat ne alaka :)

Onca garip fiyatlı ilan dururken benim ilanı seçmenizi anlamadım. 11.000-13.000 liraya satılan diğer 3060 ti veya 3070 ilanlarına da birebir aynı özveri ve bilinçle bu mesajı atarsanız memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 16 Temmuz 2021; 15:54:4 >
  • Mordeaur kullanıcısına yanıt
    Arkadaş oyunculara yönelik söylemiş doğru demiş anca miningcilere satabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quA07

Arkadaş oyunculara yönelik söylemiş doğru demiş anca miningcilere satabilirsiniz.

Evet, biraz ön araştırma yaptım. Gördüğüm kadarıyla mining işlevinden ötürü ilk seri kartlar değerli. İkinci el piyasasına baktığımda benimki gibi kartların satıldığı fiyata göre ayarlamaya çalıştım. Bu niteliğe bakıp alacak olan birisi varsa alır o zaman, ne diyelim. Sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: quA07

Madenciler kart almıyor ki artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Madenciler kart almıyor ki artık.

Alıntıları Göster

O zaman yakın zamanda düşüş yakındır.Eth madenciliğinin biteceği konuşuluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Bu fiyatlara bu rigleri kitleyebilecekleri enayi keriz arıyorlar.İnşallah hiçbiri rig lerini satamaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.