Şimdi Ara

SATILDI- Powercolor HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit (Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    270 TL'ye (Kargo Alıcıdan) nakit olarak satılmıştır. İlgilenen diğer arkadaşlara teşekkürler.

Powercolor HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit (Garantili)

Merhaba,

Kart Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Adıma Faturalıdır ve faturası da gönderilecektir. 05.01.2015 tarihine kadar garantisi vardır.

Ben alırken de fiyat/performans oranı yüksek bir üründü. Bugün ikinci elde de parasının karşılığını fazlasıyla veren bir üründür.

Ürün orj kutusu, kitapçıkları, aparatları, faturası ile eksiksiz ve kusursuz olarak yollanacaktır.

Kart fabrika çıkışı OverClock'ludur. Ancak ekstra OC potansiyeli de vardır. Bugüne kadar hiç OC denemem olmadı kartla. Fabrika değerleri ile kullandım. İsteyen OC yapabilir tabi.

Tek fanlı ancak ısı borularının GPU'ya direk temes etmesi ve tasarımı sayesinde çift fanlı kartlardan daha az ısınıyor.

Monitörüm 2560x1440. Oyunları full ayarlarda oynamama rağmen ne ısınma ne de fps sorunu yaşamadım bugüne kadar.

Satma nedenim upgrade. Yaklaşık her iki yılda bir yenilerim ekran kartımı. Takas düşünmüyorum çünkü yeni ekran kartımı aldım bile. Sapphire R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit. Onu da satarım yaklaşık iki sene sonra :)

Haftada toplasan 3-5 saat oyun oynayan biriyim. Hatta bazen 3-4 hafta hiç oynamadığım bile olur dolayısıyla gayet temiz, az kullanılmış neredeyse sıfır ayarında bir kart.

Son olarak şu sayfadaki videoda kartın DH tarafından yapılan incelemesini izlemenizi tavsiye ederim.http://forum.donanimhaber.com/m_67513004/tm.htm

Ürünün resmi sayfası da şudur:http://www.powercolor.com/us/products_features.asp?id=410

Şehir Ordu. Elden teslim veya kargo ile alışveriş yapabiliriz.

İstediğim fiyat 299 TL. Kargo ücretini ben ödeyeceğim.

Kredi kartı ile taksitli almak isterseniz Sanalpazar'a komisyon farkı almadan ilan açabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowlee -- 7 Kasım 2014; 15:29:45 >

• Ürün güzel fiyat güzel hayırlı satışlar
  • byerxan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama pek talip yok. Bakıyorum foruma ya çok ucuz kartlar gidiyor ya da pahalı kartlar. Orta segment zayıf. Orta sınıfta para kalmamış anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crowlee

Teşekkürler ama pek talip yok. Bakıyorum foruma ya çok ucuz kartlar gidiyor ya da pahalı kartlar. Orta segment zayıf. Orta sınıfta para kalmamış anlaşılan :)

Ekran kartından anlayan ve gerçekten GPU ya ihtiyacı olan kişiler bu tür katları kaçırmıyor. ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAPPHIRE HD 7870 XT GDDR5 2GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.