Şimdi Ara

[SATILDI] PS3 320 GB SLIM+18 OYUN+2 DUALSHOCK 3+FULL KUTU VE KUTU İÇERİĞİ+DİKEY STAND

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar yaklaşık 2.5 yıl önce GOLD'dan aldığım 320 GB Slim Playstation 3'ümü satıyorum.
    -Yanında 2 tane Dualshock 3+kutudan çıkan tüm kablolar vardır.
    -İçinde PSN'den alınmış oyunlar vardır. Oyunlar;

Battlefield 3
    God of War
    God of War 2
    God of War: Chains of Olympus
    God of War: Ghost of Sparta
    Journey
    Flower
    Fl0w
    Batman: Arkham City
    Little Big Planet
    Fat Princess
    Crysis
    Crysis 2
    Dead Space 2
    One Piece Pirate Warriors
    The Cave
    Need for Speed Shift 2
    Dragon Age
    Red Dead Redemption Undead Nightmare (Oyunun kendisini alırsanız oynayabilirsiniz)

-Oyunlar orjinaldir.
    -Makinanın içi hiçbir zaman açılmamıştır,tamir yüzü görmemiştir.
    -Yanında ebay'den aldığım dikey stand da bulunmaktadır. PS3'ü daha soğuk tuttuğu gibi çok güzel bir görünümde kazandırmaktadır.
    -Birkaç refanransım bulunmaktadır pahalı ürünler satmışlığımda almışlığımda vardır forumdan.
    -Satış önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır.
    -Takas düşünmüyorum teklif etmeyiniz.
    -Kargo alıcı ödemelidir hiçbir şekilde kargoyu karşılamayı düşünmüyorum lütfen teklif etmeyiniz. Fiyatları çok değişken.

PS4 alacağım için satıyorum. 20 yaşında öğrenci adamım makinayı yaklaşık 2.5 yıl önce aldım fakat kışları üniversitede olduğumdan sadece yazları yani toplasan 6 ay boyunca açılıp kapanmıştır o da çok nadiren.malumunuz yaz geldiğinde genellikle evde olmadığımdan 0'a yakın durmaktadır.

FİYAT 700 TL'dir.

Kutulu oyunlarımıda satıyorum almak isterseniz link;

http://forum.donanimhaber.com/m_76761655/f_//tm.htm#76761655

RESİMLER

[SATILDI] PS3 320 GB SLIM+18 OYUN+2 DUALSHOCK 3+FULL KUTU VE KUTU İÇERİĞİ+DİKEY STAND

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 21 Mayıs 2014; 13:46:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.