Şimdi Ara

(SATILDI) RADEON HD 8350 EKRAN KARTI 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 (SATILDI) RADEON HD 8350 EKRAN KARTI 100 TL

Merhaba, ilk sistemime bir süreliğine görüntü almak için kullandığım karttır. R9 270 aldığım için satışa koyuyorum. Fiyatı piyasaya göre en uygun fiyat olarak belirlemeye çalıştım. HDMI, DVI ve VGA girişi mevcuttur. Detayları daha sonra ekleyeceğim. Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

Kart pasif soğutma bloğuna sahip OEM modelidir. 1 GB 64 bit çözünürlüğe sahip. Kişisel kullanımımda sadece sistemimin voltaj ve ısı değerlerini incelediğim bir kart olup termal bakımları yapılarak kaldırılmıştır. Elimdeki total kullanım zamanı ise 12 saati geçmemiştir. Zaten kullanım süreci boyunca da 40 derecenin üstünü görmedi doğal olarak.

Performans olarak HD 5450'ye birebir denilebilecek bir kart. Görüntü alınabilir veya multimedya için kullanılabilir. Bu kart ile 600p ve 480p'de GTA V oynayanları gördüm, ama denemeye değer olduğunu düşünmüyorum, zamanda yolculuk meraklısı olup 10 yıl öncesine gitmek isteyen deneyebilir tabii, saygı duyarım. Kart hakkında bahsedeceklerim bu kadar, herhangi bir soru için özel mesaj yoluyla ulaşılabilir.

@superminator nickli üyeye satılmıştır. Hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayirli olsun satilmazsa msj atabilirsiniz bana. 8350 degilde Vtx Hd 5450 e fan ayarlayip karta Oc yaparak 1024x768 cozunurlukte Gta 5 i akici oynamistim hey gidi gunler imkansizliklar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 2 Aralık 2021; 0:10:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.