Şimdi Ara

[SATILDI] Razer BlackWidow Ultimate 2014 Stealth Edition, Elit Keyboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Razer BlackWidow Ultimate 2014 Stealth Edition, Elite Mekanik Gaming Keyboard satılıktır. ürün 1 hafta kullanıldı . İzmir içi elden teslim yapılır
    [SATILDI] Razer BlackWidow Ultimate 2014 Stealth Edition, Elit Keyboard[SATILDI] Razer BlackWidow Ultimate 2014 Stealth Edition, Elit Keyboard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BogachanF -- 14 Aralık 2018; 1:19:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dükkanada baktım ama ürüne ait resmi göremedim.Toplu halde konulmuş bir resim var sadece.Ürüne özel resim ekleme şansınız varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysaykomatrix

Hocam dükkanada baktım ama ürüne ait resmi göremedim.Toplu halde konulmuş bir resim var sadece.Ürüne özel resim ekleme şansınız varmı acaba ?

tabiki hemen ilgilenip ekliyorum
  • Ürün yurtdışı mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sargonsa

Ürün yurtdışı mı??

ürün yurtdışı evet fakat klavyenin bütün tuşları a-z degiştirilip istediginiz tuş atayabilirsiniz.
  • sıfır olarak 155 $ amazondan alınabiliyor 2.el için biraz pahalı bence hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZepH -- 4 Ocak 2015; 5:27:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZepH

sıfır olarak 155 $ amazondan alınabiliyor 2.el için biraz pahalı bence hayırlı satışlar

155 *2.6 = 400 TL hocam. Kaç liraya vermesi lazım hocam, tavsiyede bulunaydın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben söylediğimde fiyat çok daha yükselerdeydi konuların edit yapılabildiğini hatırlatmama gerek yok sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.