Şimdi Ara

SATILDI-*REDSEA SATILIK 1.5 Milyon SP'li Warrior-Cleric 88 LVL Char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun uğraşlar,emekler karşılığında Ong Farm'da yaptığım charı değeri bir fiyata satmak istiyorum.Aklımda bir fiyat yok,hiç char satmadım şimdiye kadar ne kadar eder inanın hiçbir fikrim yok.Ama Onglarda farm yapmış arkadaşlar bilecektir ne kadar zahmetli olduğunu hele hele bu aşırı yoğun serverlerde ise Redsea gibi,her gün sizi rahatsız eden onlarca insan çıkıyor inanın bunlarla uğraşıp bir yandan da sp kasmak çok büyük stress yapıyor insanoğlunda^^
    Char 88 levelde gerekli olan skillerin hepsi maxlanmış durumda ve fazladan 1.5 milyon sp var.Char 100FF olduğu zaman yaklaşık olarak 500k-550k arası sp si artacaktır.3 silahıda kullanmayı sevdiğim ve tam bir warrior charı olması için 1h,2h ve axe skilleri maxlanmıştır.Cleric skillerinde healleride maxladım çünkü eu ptlerde warrior char ihtiyacı olmazsa cleric bufferlık yapabilmeniz sizin her 2 bufferlık içinde aranan kişi olmanızı sağlar.Char çıplak bir şekilde satışa sunulmuştur.Görüldüğü gibi Fairy dressleride mevcuttur.Kasa boştur.(Bu yazdıklarım TheMassacre arkadaşımızın TheWars Charının satışı için kullandığı cümlelerle benzerlik gösterebilir.Çünkü Charlırmızın SP farmlarını beraber yaptık.Ayrıca göstermiş olduğu büyük sabırdan dolayı ona çok teşekkür ediyorum.Puppi :) )

msn: bulat033@hotmail.com

Char nick : Lyke
    Server : Redsea
    Build : Warrior-Cleric Full str
    Satıldığı il : Mersin
    Satış fiyatı : Teklifleri değerlendirerek pazarlıksız fiyat olarak 300TL belirledim.İlgilenen arkadaşlar msnden veya öm den ulaşabilirler.
    Ödeme şekli : Elden ( Tüm iller olabilir )
    Char level : 88
    Char sp : 1.524.016
    Char exp : 90.81

(KESİNLİKLE CHAR TAKASI, GOLD V.B ŞEKİLDE TEKLİF VERMEYİNİZ. CHARI NAKİT OLARAK SATIŞA SUNUYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyke33 -- 4 Kasım 2013; 22:56:01 >

• UP
  • çok beyendim sade ve güzel konu bu tur konularda teklıfe bırakma dırek koy fıyatını
  • Teşekkürler asmorias Daha Kafamda Bi Fiyat Yok Önce Teklifler Gelsin Sonra Belki Bi Fiyat Koyarım Tekliflere Göre
  • Lutfen Ciddi Olanlar Msni Eklesin
  • Charı Soyuk Mu Satıyorsun?
  • Evet Çıplak Satılıcak Saten Yazmıştım Yukarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne Kadar İstiyorsun. . .
  • Yukarda Dediğim Gibi Teklif İstiyorum....
  • Neyse Sen Fiyatı Belirle Şimdi Ben Az Bir Teklif Verip Kendimden Soğutmayayım Seni
  • Sadece Şunu Sölim 500 Lira Üstü Fiyat İstiyorum...1 hafta Boyunca Tekliflere Bakıcam En Fazla Verene Vercem Şu Anda 3 Kişi Teklif Verdi Msnden....
  • Tamam Hadi Hayırlı Satışlar. . .
  • saol:))
  • yukarı...
  • hayrlı satışlar sanırım mersinlisin ^^ (hemşeri)
  • @muazsel

Sağolasın. Hayır mersinli değilim ama uzun süreden beridir mersinde yaşıyorum. Angara lıyım.Mersinli sayılırız. Doğduğun yer değil doyduğun yerdir demişler. :)
  • Yukarı
  • Bakalım kim satacak ilk önce : )
    Hayırlı satışlar.
  • Saol Janem İnş. İkimizinkide Satılır...
  • YUKARI YUKARI
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.