EvilClown nickli çarı geçenlerde takas yoluyla almıştım ama x-bowlar bana uymadı :D
çarın 11 günlük Devil sprit i vardır. 15 m nakit parası ve kasasında satılmayı bekleyen bir çok itemi... 4 gün normal Pre si kalmıştır satılana kadar kasılmaya devam edecektir... Kıyafetleri serverde ki item pazarı tam oturmadığı için yarısından fazlası npc gibidir... ayrıca çok ballı bir çar olup bir sürü item düşmektedir eğer satın almak isterseniz teklifte bulununuz... Takas teklifleri sadece chin bowlar için geçerlidir...
İyi Günler... gelen tekliflere göre ben sizinle irtibata geçeceğim...
Zeusta +3+4 setli 63 lvl glavıe verebilirim FF char 10m goldu Felanda Var İstersen Msn gönder Konuşalım Zeuesta 48 lvl 33k splı xbow var ikisinide Verebilirim 20m gold var
şu anda char lvl kaç bilmiyorum ama pluto da 64 lvl bowwomen var chine istersen irtibata geç
arkadaşım plutoda bowwomen var chine istersen mesaj at takas yapalım.
Sana Önereceğim Takas Yine. CH Bow Olsa Verirdim. 60 Lv Wizard Char Alexander'da .. Uyarsa Msjını Bekliorum...
tamam da leo anlamadın galiba 3r4gon diye lvl 64. Stroge da 85 lvl bow a hadar kıyafet filan herşey var. Bu char Pluto da Chine Bow bu char. ben Phonixdekini istiyorum.