Şimdi Ara

SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus Samsung Model #Galaxy S4 Mini
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Bi heves eşime aldım fakat kullanmak istemedi, 05.07 de teknosadan alındı, 1.5 aylık cihaz, black edition arka kısmı deri. Fatura kutu içeriği tam, deri kısmında atma oldu ama koruyucu kısım olduğunu tahmin ediyorum, herhangi bir deforme yok çünkü ve sürekli kılıfta kullanıldı. Resimleri kısa zamanda ekleyeceğim. Fiyat olarak 625,00 TL. Edirne dışına önce ödeme sonra kargo şeklinde satış yaparım, kargo alan arkadaşa ait. Herkese iyi forumlar
     SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM! SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM! SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM! SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM!
     SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM!
     SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM! SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM! SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM! SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM! SATILDI S4 Mini Black Edition İNDİRİM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hucjo -- 27 Ağustos 2014; 18:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• Pm atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 22 Ağustos 2014; 14:42:10 >
  • Pm ler cevaplandı

• Resimler eklendi
  • Takip..

• Yarın akşam 20:00'a kadar rezerve...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon menem nickli arkadaşımıza satılmıştır...

• quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

Telefon menem nickli arkadaşımıza satılmıştır...

evet ürün için dün anlaştık hesabına para gönderdim ptt kargoya verildi bugün elime sorunsuzca ulaştı dediği gibi geldi
    herşey için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.