Şimdi Ara

SATILDI Sapphire HD7990

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartı 3 ay önce vatan bilgisayardan aldım. Kartın hiç bir problemi yoktur. Fiyat yok aklımda kaça gider onuda bilmiyorum teklifleri değerlendireceğim.
     SATILDI Sapphire HD7990
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrealist -- 10 Aralık 2013; 16:29:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GTX780Ti almadan önce görseydim :) şans işte iyi satışlar.
  • Adrealist A kullanıcısına yanıt
    Siz kaç paraya aldınız ?
  • İndirim ile almıştım ama fiyat tam aklımda değil. Faturaya bakmam lazım.

• [2.3]2.El Bölümü'nde açık arttırmalar sadece sanalpazar tabanlı açık arttırma tabanlı ilanlarda geçerlidir. Diğer türlü mesaj tabanlı açık arttırmalar halen yasaktır. Fakat aynı mesaj tabanlı ilanı forumumuzda açarak paralel satış şansınızı deneyebilirsiniz. Ama "fiyatını siz belirleyin, en yüksek verene satacağım, vs." gibi yönlendirmeler yasaktır.

[2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir.

@Adrealist
  • Hayırlı Satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Gamers -- 10 Aralık 2013; 14:47:41 >
  • Zahmet edip yazmışsın sağolasın. Bu arada kartı satmış bulunmaktayım. İlgilenler için teşekkür ederim kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrealist -- 10 Aralık 2013; 16:29:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI]2GB ZOTAC GTX 670
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu şahısa çok dikkat edin bana sattığı kart bozuk çıktı..
  • not ekle "üç kağıtçı" işlem tamam
  • Birader sen neyin kafasındasın? Ben burada işlemci, ekran kartı 680 ve kasa sattım sattığım kişilere mesaj at bakayım ne diyecekler sana gelmiş buradan konuşuyorsun. Konuş bakalım nereye kadar devam edebileceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrealist -- 10 Aralık 2013; 19:55:28 >

• 08.12.2013 de pazar günü topkapı vatan bilgisayrda ekran kartı vitrininde üst en solda bir adet var. parası olan almak isteyen varsa alabilir.. haftasonu % 25 indirim olduğu için 2,345 TL ye alabiliyordum. ama limitim bittiği için alamadım. Bİlginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adrealist

Birader sen neyin kafasındasın? Ben burada işlemci, ekran kartı 680 ve kasa sattım sattığım kişilere mesaj at bakayım ne diyecekler sana gelmiş buradan konuşuyorsun. Konuş bakalım nereye kadar devam edebileceksin.

Ben senın kime hangi ürünü sattığını nerden bilebilirim iki üç tane bir şey sattın diye bu senın güvenilir olduğun anlamına gelmez hata yaptık senın gibi daha dünkü üyeyle alışveriş yaptık ve dolandırıldık.. işine gelmediği zaman ben enes diyorsun berat arkadaşım diyor nasıl oluyorsa?? benim arkadaşım benim üzerimden dolandırıcılık yapsa onu perişan ederim öye saçma şey olur mu bunu nasıl kabul ediyorsun senin yaptığın şerefsizlik ve namassuzluk resmen sende onunla suç ortağısın boşa kıvırma totonuz yerse ankaraya beklerim.
  • Satışta mı kart hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.