Şimdi Ara

[SATILDI]SAPPHIRE NITRO RX 470 8GB ---> SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI]SAPPHIRE NITRO RX 470 8GB ---> SATILDI

FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR.

Faturası, garantisi yok. Piyasası yüksek iken satmak istiyorum. Herhangi bir hatası yok. Termal macununu düzenli olarak değiştirdim.

Mersin içi elden, öbür türlü havale sonrası kargo şeklinde satılık.

[SATILDI]SAPPHIRE NITRO RX 470 8GB --- SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Miningciler kapışır simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 2 dolar getirmeyen kartı miningciler ne yapsın?

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt

Hocam benim bildiğim kadarıyla RX 470-480-570-580-590-5500XT hepsi benzer performansı veriyormuş mining' de 8GB olmak şartı ile. O yüzden RX 570'e 4500 TL verebilen bu karta da talip olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mlpö3533

Hocam benim bildiğim kadarıyla RX 470-480-570-580-590-5500XT hepsi benzer performansı veriyormuş mining' de 8GB olmak şartı ile. O yüzden RX 570'e 4500 TL verebilen bu karta da talip olur diye düşünüyorum.

Şimdi detaya girmeyeceğim Nisan ayında bu muhabbeti hatırlarsınız.

RX 470 günde 2.88$, RX 580 ise günde 2.99$ getiriyormuş. Bilmiyorum Nisan ayında ne olacağını.

https://minerstat.com/hardware/amd-rx-580?lang=tr

https://minerstat.com/hardware/amd-rx-470?lang=tr

Merak etme hocam hemen satilir bu kart bedavadan biraz pahali miningciler affetmez[SATILDI]SAPPHIRE NITRO RX 470 8GB --- SATILDI 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlpö3533

RX 470 günde 2.88$, RX 580 ise günde 2.99$ getiriyormuş. Bilmiyorum Nisan ayında ne olacağını.

https://minerstat.com/hardware/amd-rx-580?lang=tr

https://minerstat.com/hardware/amd-rx-470?lang=tr

minerstat hatalı gösteriyor.

• 3 gün olmuş hala satilmamış niye 5 yaşında garantisiz kart :)))
    şaşırmadım.
    Miningciler hepimizden akıllı kimse kusura bakmasin.

• 2.el rx 570'e 4500 veren, rx 470'e de 3500 verir.

• 2.el rx570e 4500 veren yok hocam ,hele miningciler hiç vermez,rx570 8gb modeline verilse verilse max 3500 verilir.

• Fan hızı %100'de iken 68 derece çok fazla. Termal olarak sıkıntılı bir ürün bu

• mlpö3533 kullanıcısına yanıt

Benim karta davet edeyim seni 2.el 570 e 4500 veren arkadaşları da 2500 e bırakayım tanesini 2 tane var ,garantili üstelik yıllanmamış bile

• kasimcan887 kullanıcısına yanıt

Merhaba, sizin cihazınız 4gb o yüzden bildiğim kadarıyla madenciler için işlevsiz. Ethereum'da DAG diye birşey var tam emin değilim ama açılımı herhalde Directed acyclic graph bunun boyutu 4gb'yi geçtiği için 4gb kartlar ethereum kazımında para kazandırmıyormuş. O yüzden gelip burada ilanımı baltalamayın.

• Madenciler bile garantisiz bu kartı bu fiyattan almaz. Hele ki o sıcaklıkla. Ne diyelim iyi satışlar :)
  • SoSeriouS kullanıcısına yanıt

Malum sarı siteden 3 gün önce 2017 yılında aldığım MSI RX 480 GAMING X 8GB kartımı (70 Derece test sonucu alan) 4400'e sattım. Mining yapan arkadaşlarda detaycılık algısı 0. Adamlar 1 tane fazladan olsun diyip yapıştırıyor pazarlığı. Ve ben makarasına 4800 TL yazmıştım :/

• ppobelter kullanıcısına yanıt
    Onlar miningci değil işte. Bu işte ekmek var zanneden yarını düşünmeyen. Roi hesabina girmeyen. Tipler. Bu tipler elektrik faturasını bile hesaba katmiyor. Şanslısınız ki satmissiniz. Ama bu kart bu forumda satilmaz 😅
  • SoSeriouS kullanıcısına yanıt

Orası doğru hocam :D Forumda bu kart gitmez. DH rules ...

• ppobelter kullanıcısına yanıt

Sarı site ve kırmızı uygulamada birkaç kişi 3500 teklif etti ama ya evime gelip deneyecek ya da kendi evine-işyerine çağırıyor. Bende risk almak istemiyorum annem ve babam aşı olmadan. Ethereum 1000 doların altına düşmediği sürece piyasası 3000 ile 4000 arasında kalır. Ayrıca forumda rx 5700 kartın 9000 TL ye gittiğini de gördüm. Belli olmuyor, şu sıralar çok fazla yeni kullanıcı katıldı çoğu da miningci. Referanslarım fazla olsaydı hemen satılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlpö3533 -- 11 Mart 2021; 18:55:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.