Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI]SAPPHIRE NITRO RX 470 8GB ---> SATILDI
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günde 2 dolar getirmeyen kartı miningciler ne yapsın?
-
Hocam benim bildiğim kadarıyla RX 470-480-570-580-590-5500XT hepsi benzer performansı veriyormuş mining' de 8GB olmak şartı ile. O yüzden RX 570'e 4500 TL verebilen bu karta da talip olur diye düşünüyorum.
Orijinalden alıntı: mlpö3533Hocam benim bildiğim kadarıyla RX 470-480-570-580-590-5500XT hepsi benzer performansı veriyormuş mining' de 8GB olmak şartı ile. O yüzden RX 570'e 4500 TL verebilen bu karta da talip olur diye düşünüyorum.
Şimdi detaya girmeyeceğim Nisan ayında bu muhabbeti hatırlarsınız.
-
RX 470 günde 2.88$, RX 580 ise günde 2.99$ getiriyormuş. Bilmiyorum Nisan ayında ne olacağını.
quote:
Orijinalden alıntı: mlpö3533RX 470 günde 2.88$, RX 580 ise günde 2.99$ getiriyormuş. Bilmiyorum Nisan ayında ne olacağını.
minerstat hatalı gösteriyor.
-
3 gün olmuş hala satilmamış niye 5 yaşında garantisiz kart :)))
şaşırmadım.
Miningciler hepimizden akıllı kimse kusura bakmasin.
2.el rx 570'e 4500 veren, rx 470'e de 3500 verir.
-
Fan hızı %100'de iken 68 derece çok fazla. Termal olarak sıkıntılı bir ürün bu
-
Benim karta davet edeyim seni 2.el 570 e 4500 veren arkadaşları da 2500 e bırakayım tanesini 2 tane var ,garantili üstelik yıllanmamış bile
-
Merhaba, sizin cihazınız 4gb o yüzden bildiğim kadarıyla madenciler için işlevsiz. Ethereum'da DAG diye birşey var tam emin değilim ama açılımı herhalde Directed acyclic graph bunun boyutu 4gb'yi geçtiği için 4gb kartlar ethereum kazımında para kazandırmıyormuş. O yüzden gelip burada ilanımı baltalamayın.
Malum sarı siteden 3 gün önce 2017 yılında aldığım MSI RX 480 GAMING X 8GB kartımı (70 Derece test sonucu alan) 4400'e sattım. Mining yapan arkadaşlarda detaycılık algısı 0. Adamlar 1 tane fazladan olsun diyip yapıştırıyor pazarlığı. Ve ben makarasına 4800 TL yazmıştım :/
-
Onlar miningci değil işte. Bu işte ekmek var zanneden yarını düşünmeyen. Roi hesabina girmeyen. Tipler. Bu tipler elektrik faturasını bile hesaba katmiyor. Şanslısınız ki satmissiniz. Ama bu kart bu forumda satilmaz 😅 -
Orası doğru hocam :D Forumda bu kart gitmez. DH rules ...
-
Sarı site ve kırmızı uygulamada birkaç kişi 3500 teklif etti ama ya evime gelip deneyecek ya da kendi evine-işyerine çağırıyor. Bende risk almak istemiyorum annem ve babam aşı olmadan. Ethereum 1000 doların altına düşmediği sürece piyasası 3000 ile 4000 arasında kalır. Ayrıca forumda rx 5700 kartın 9000 TL ye gittiğini de gördüm. Belli olmuyor, şu sıralar çok fazla yeni kullanıcı katıldı çoğu da miningci. Referanslarım fazla olsaydı hemen satılmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlpö3533 -- 11 Mart 2021; 18:55:51 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Günde 2 dolar getirmeyen kartı miningciler ne yapsın? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X