Şimdi Ara

SATILDI**SATILIK AMD6000+ İŞLEMCİ**60YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİNİN EN DIŞTAKİ 2 ADET PİNİ KIRIKTIR...ANCAK ÇALIŞMASINDA HİÇ BİR PROBLEM YOKTUR...KUTUSU VE ORJİNAL FANI VARDIR..İSTEDİĞİM FİYAT 60 YTL DİR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkayhan -- 9 Şubat 2009; 0:25:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • hocam anlamadığım bişey var 2 pini kırık olduğu halde sorunsuz nasıl çalışıyor ?
  • İŞLEMCİYİ TAKARKEN TAM OTURTMADAN KLİPSİ KAPATTIĞIM İÇİN 2 PİNİ KIRILDI...ANCAK PİNLER EN DIŞTA OLDUĞU İÇİNDİR BELKİ HİÇBİR SORUN ÇIKARTMADI...BU ŞEKİLDE BİR ARKADAŞIM 2 YIL KULLANDI İŞLEMCİYİ...

• quote:

Orjinalden alıntı: serdarkayhan

İŞLEMCİYİ TAKARKEN TAM OTURTMADAN KLİPSİ KAPATTIĞIM İÇİN 2 PİNİ KIRILDI...ANCAK PİNLER EN DIŞTA OLDUĞU İÇİNDİR BELKİ HİÇBİR SORUN ÇIKARTMADI...BU ŞEKİLDE BİR ARKADAŞIM 2 YIL KULLANDI İŞLEMCİYİ...

sözünüze itamat ederk alıyorum işlemciyi pm de atmıştım zaten
  • Öztin abi benden önce davranmışın hayırlı olsun.
  • İŞLEMCİ DAHA DÜNE KADAR BİLGİSAYARIMDA TAKILIYDI...VE HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM...NE PERFORMANS KAYBI NE ISINMA...YANİ İLGİNÇ GELEBİLİR AMA DURUM BU ARKADAŞLAR...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] SATILIK AMD 9800X3D
    3 hafta önce açıldı
    Satılık işlemci+ anakart
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi bacakları kırık işlemcinin bende kırsam mı acaba. belki 940 pin işlemcinin 1 bacağını kırıp 939 pin anakartta kullanabiliriz anakart değişiminden kar etmiş oluruz. valla çok şaşırdım. satılmış galiba alan arkadaşa da satan arkadaşa da hayırlı olsun
  • ''ÖZTİN'' E SATILMIŞTIR...HAYIRLI OLSUN...

• teşekkürler tarafımdan alınmışdır arkadaşlar
  • bir arkadaşım fan temizliği yaparken 1 pinin ayağı kırılmıştı ve açılırken 10 sn de kitleniyordu bu 2 pinsiz nasıl çalışıyorsa?
  • toprak bacakları kırık olduğu zaman sorun olmuyor. Sorunsuz çalışıyor. Çok ucuza gitmiş. Hayırlısı olsun.
  • bende öyle düşünüyorum hepsi kopmadığı sürece toprak bacakları kopunca bişey olmaz. ama hepsini koparırsak toprakların. işlemciyi toprağa gömeriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratdm

toprak bacakları kırık olduğu zaman sorun olmuyor. Sorunsuz çalışıyor. Çok ucuza gitmiş. Hayırlısı olsun.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarkayhan

İŞLEMCİ DAHA DÜNE KADAR BİLGİSAYARIMDA TAKILIYDI...VE HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM...NE PERFORMANS KAYBI NE ISINMA...YANİ İLGİNÇ GELEBİLİR AMA DURUM BU ARKADAŞLAR...

HAYRET EDİLECEK BİŞEY YOK KARDEŞ.BEN 2-3 TANE 478 PİN İŞLEMCİ KULLANDIĞIMI BİLİRİM PİNLERİ KIRIK OLARAK.HATTA BİRİSİNDE 4 TANE PİN KIRIKTI SORUNSUZ ÇALIŞIYORDU.
    ama bazende öyle oluyorki 1 pini kırık olsa bile çalışmıyor
  • Kafedeki makinelerden birinde x2 4200 + var 3 pini kırık hemde orta kısımlardan
    buna rahmen 1 yıldır canavar gibi çalışıyor
  • kirilan bacağın görevi önemli arkadaşlar .
    eğer hiç kullanmadığınız bir özelliğin çıkıiş veya giriş pini kırılmışsa tabiki işlemci size göre normal çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegall -- 9 Şubat 2009; 0:08:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.