Şimdi Ara

[SATILDI]Satılık Bad Sectorsüz 3.5inç Diskler (1 adet 2TB, 1 adet 1.5TB, 1 Adet 750GB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #3.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dolapları boşaltmaya devam ediyorum. Veri saklamayı bıraktığım için daha önce sattığım 2.5" diskler gibi yine zamamında veri sakladığım ama ihtiyacım kalmayan 3.5" disklerimi de satıyorum.
    Disklerin 2 tanesinde SMART hatası mevcuttur, fakat low level format atılmış ve bad sector çıkmamıştır. Zaten göreceğiniz üzere Reallocated Sector Count'ta uyarı vermektedir, bu da basitçe şu demek; disk plakasında bir ara bad sector tespit edilmiş fakat her diskte belli oranda mevcut olan tahsis alan kullanılarak veya bu sektörler üzerine tekrar veri yazıldıktan sonra bu sorun giderilmiş anlamına geliyor. Böyle diskleri veri saklamak için rahat rahat kullanabilirsiniz fakat devamlı aktif kullanımlar (sistem kurulumu vb.) için tavsiye etmiyorum.

1 Adet 2TB
    1 Adet 1.5TB
    1 Adet 750GB

Daha önceki gibi ayrı ayrı satış yok, toplu satış yapıyorum.
    Disklerin SMART tabloları her zamanki gibi aşağıda. Piyasaya baktığımda benzer şekildeki 2TB disklerin 90TL'den satıldığını görüyorum. Bu diski 70TL'den, 1.5TB lık diski 50TL'den ve sorunsuz 750GB diski de 70TL'den vereceğim.
    Toplam 190TL

Fiyatta pazarlık için birbirimizi yormayalım lütfen :)
    Diskler Şişli Okmeydanı'ndaki evimden elden teslim edilebilir veya önce para sonra kargo yöntemi ile de alışveriş yapabiliriz.

Herkese iyi forumlar

[SATILDI]Satılık Bad Sectorsüz 3.5inç Diskler (1 adet 2TB, 1 adet 1.5TB, 1 Adet 750GB)[SATILDI]Satılık Bad Sectorsüz 3.5inç Diskler (1 adet 2TB, 1 adet 1.5TB, 1 Adet 750GB)[SATILDI]Satılık Bad Sectorsüz 3.5inç Diskler (1 adet 2TB, 1 adet 1.5TB, 1 Adet 750GB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolindark -- 16 Mayıs 2020; 15:3:27 >

• Harddiskler @öztin arkadaşımıza rezerve edilmiştir.
  • coolindark kullanıcısına yanıt
    Alan arkadaş kim belki oda 1 tanesini bize satar 😂 ve bunlara oyun yüklenirmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diskler satılmıştır.

İlgi ve alanıza teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.