Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Nvidia GTX 1080 Founders Edition Ankara 2350 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILDI

RTX 3080 aldığım için GTX 1080 ekran kartımı satıyorum.
    Haziran 2016'da GTX 1080 ilk çıktığında Vatan Bilgisayar Ankara/Söğütözü şubesinden almıştım.
    Faturası, kutusu tam ama tahmin edersiniz ki garantisi bitti onun dışında kartta kesinlikle hiçbir sıkıntı yok.
    Kartın soğutucusunu yeni temizledim.
    +188 MHz Core, +218 MHz Memory overclocklu kullanıyorum birkaç senedir gayet stabil.
    Özellikle kasasında hava sirkülasyonu iyi olmayan arkadaşlar için Founders Edition tasarımının çok faydalı olduğunu söyleyebilirim. Isınan hava direkt olarak kasanın arkasından dışarı çıktığı için kasadaki diğer parçalar daha az ısınıyor. Eski kasamda işlemci sıcaklığında yaklaşık 10 derece düşme yaşamıştım önceki referans tasarım olmayan kartıma göre.
    Fiyat olarak 2350 TL ve Ankara içi elden satış düşünüyorum.
    [SATILDI] Satılık Nvidia GTX 1080 Founders Edition Ankara 2350 TL[SATILDI] Satılık Nvidia GTX 1080 Founders Edition Ankara 2350 TL[SATILDI] Satılık Nvidia GTX 1080 Founders Edition Ankara 2350 TL[SATILDI] Satılık Nvidia GTX 1080 Founders Edition Ankara 2350 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkosman -- 13 Ekim 2020; 21:56:9 >

• Hocam hangi versiyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursatowen

Hocam hangi versiyon?
    Founders Edition başlıkta da yazıldığı gibi.
  • Pm atıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX3080'i sonunda aldığım için ilanı güncelledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.