Şimdi Ara

(SATILDI)Sennheiser HD 4.40 (Fiyat Düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 Mart 2018 de Hepsiburada üzerinden almış olduğum kulaklığı model yükseltmek istediğimden satışa çıkarıyorum.

Kablosunda ufak bir ezilme mevcut olup kullanıma engel değildir. Kullanıma bağlı ufak tefek kılcal çizik mevcut dikkatli bakınca görebiliyorsunuz. Kusurlarını göstermeye çalıştım fotoğraflarda. Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum.

İnternetten incelemelerine bakabilirsiniz. Hem kablolu hem kablosuz kullanımı mevcuttur. Fotoğrafta olamyan şarj kablosu da mevcut. Toplamda 2 defa şarj edildi. Eksiksiz kutu içeriği ile gönderilecektir.

Almak isteyenler özel mesaj atsınlar. Konunun altına yorum yapılmamasını rica ediyorum.
    FİYAT: 425 TL ——-400 TL
    (SATILDI)Sennheiser HD 4.40 (Fiyat Düştü)(SATILDI)Sennheiser HD 4.40 (Fiyat Düştü)(SATILDI)Sennheiser HD 4.40 (Fiyat Düştü)(SATILDI)Sennheiser HD 4.40 (Fiyat Düştü)(SATILDI)Sennheiser HD 4.40 (Fiyat Düştü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooRDeLia -- 19 Nisan 2019; 12:59:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam bende hd4.50 mevcut kulaklığı bilgisayara bağlamak istiyorum fakat 3.5mm jak olmuyor internetde 3.5mm yazıyor ama sizinki 3.5 mudur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.