Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GİGABYTE B 760 GAMİNG X DDR 5 ANAKART 4 AYLIK FULL KUTU GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ.. Satın Al 17 Mayıs 2024 00:15 1 1 GİGABYTE B 760 GAMİNG X DDR 5 ANAKART 4 AYLIK FULL KUTU GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ.. 4 Aylık ürün sistem değişikliği için satılıktır..Şu an halen sistemde kullanıyorum..Pazarlıksız 4500 lira istyorum.. DDR5 olan modeldir. 5000 liradan düştüm daha düşmeyecek.. Buradan özelliklerine bakabilirsiniz..B760 GAMING X (Rev. 1.0) - Tanıtım | Anakart GIGABYTESistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair 4000 Serisi Airflow Ön Panel Sitede Tek Phanteks Halos ve Lux RGB Fan Çerçevesi 140mm Fanlar için Ledsiz Fanları Ledli Yapın.. Wellbox BİZ10 4K Android Tv Box Tunerli Uydu Alıcılı Çok Uygun Fiyat.. Akasa Viper 12cm S-Flow Yüksek Performanslı Kasa Fanı 83CFM