Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI...SIFIR ambalajında Samsung Galaxy Watch 4 40mm Silver...! Satın Al 16 Şubat 2022 14:28 1 1 SATILDI...SIFIR ambalajında Samsung Galaxy Watch 4 40mm Silver...! Samsung Galaxy Watch 4 40mm Silver...!-Saat sıfır kapalı ambalajındadır.-Yurtdışından hediye gelmiştir. Uluslararası garantisi olması muhtemel. Kutusunda üretim tarihi 31.12.2021 yazmaktadır.-Takas düşünmüyorum, TR fiyatları 2.500-3.000-TL arasında olduğunu düşünürsek gayet makul fiyat yazdım pazarlık düşünmüyorum.Fiyat:SATILDITEŞEKKÜRLER...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple Watch S4 44mm Cellular Esim+Çelik Kasa+Milano Loop Huawei Watch FİT 2 Elegant Edition Silver Apple Watch Ultra 49mm Esim Orange Loop TR-KVK Cihazı...! 16.999-TL ET210 Smartwatch Tansiyon, EKG, Isı, Şeker, Ürik Asit, Sesli Görüşme 1.000-TL