Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satıldı] Sıfır XPG 512GB Spectrix S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD 3500MB/1900MB Satın Al 23 Kasım 2021 22:50 1 1 [Satıldı] Sıfır XPG 512GB Spectrix S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD 3500MB/1900MB Sıfır XPG 512GB Spectrix S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD 3500M /1900MBÜrün sıfırdır ve Türkiye garantilidir. Bandrolü açılmamıştır. Faturası kutusu mevcuttur. Fatura tarihi 09.11.2021Hafta içi mesai saatleri içinde Üsküdar'dan, diğer zamanlarda ise Gaziosmanpasa'dan teslim edebilirim. Her zaman tercihim elden teslimdir. Kimseye güvenip kargoyu önce yollamam tabi kimsenin de bana güvenip parayı önce yatırmasını istemem. Eğer önce para, sonra kargo şeklinde istenirse alışverişi gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından özel mesaj üzerinden yapınız. Kesinlikle rezerve işlemi yapmıyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve anlayış için teşekkür ederim.Forum dışına satıldı.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI RTX 4080 16 GB Gaming X Trio [SATILDI] SIFIR Samsung 990 PRO 1 TB Soğutuculu M.2 NVMe SSD [SATILDI] SIFIR Play Station 5 Sony Eurasia Garantili CD'li Sürüm [SATILDI] Efsane AeroCool GateWatch LCD Ekranlı Fan Kontrolcü