Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Godox S-Type Bracket 60x60 Softbox Kit 2 ADET SIFIR VE HEDİYELİ Satın Al 21 Eylül 2019 19:14 1 1 Godox S-Type Bracket 60x60 Softbox Kit 2 ADET SIFIR VE HEDİYELİ Ürün sıfırdır hiç kullanılmamıştır. Kullanmak için aldım ama hiçbir zaman iki adet flaşım olmadığı için kullanmadım. hatta katlanabilir olmasına rağmen kırışmasın diye açık şekilde muhafaza ettim. Neredeyse yarı fiyatına veriyorum alan pişman olmaz.İki adet mevcut olup tek satış düşünmüyorum yanında 5in1 katlanır reflektör hediyedir. Reflektör de hiç kullanılmamıştır. her iki ürün de katlanabilir ve çantalı olup mobil kullanım için uygundur. S type bracketin tutucu başlığı çift taraflı olup ışık ayağı ve standart tripod başlığına uygundur. Ayrıca bracket üzerinde şemsiye tutucu yuvası olup softbox yerine şemsiye kullanımına uygundur.İLAN LİNKİ:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-studyo-godox-s-type-bracket-60x60-softbox-kit-2-adet-sifir-ve-hediyeli-735953858/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 420 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI Canon EF 24-105mm f/4L IS USM LENS ve UV FİLTRE SATILDI Corsair 16GB(2x8) Dominator Platinum 3200mhz CL16 DDR4 Ram (CMD16GX4M2B3200C16) SATILDI Silinebilir SATILDI H96 MAX Android 9.0 Tv Box RK3318 4 GB RAM 64 HAFIZA SIFIR