Şimdi Ara

satıldı silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #2.5 inç
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung M3 2 TB USB 3.0 Taşınabilir Harici Disk

silinebilir satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonlusoda10 -- 27 Nisan 2020; 10:3:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3 TB 2.5" sıfır WD My Passport 500 TL! 3 renk seçeneği var. Yani sendeki 2. el için fazla bir fiyat.
    www.amazon.com.tr
    WD 3TB White My Passport Taşınabilir Harici Hard Disk - USB 3.0 - WDBYFT0030BWT-WESN: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Passport-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Disk-HDD-Beyaz/dp/B01LQQHBOO/ref=lp_12601985031_1_8?s=computers&ie=UTF8&qid=1587452267&sr=1-8

satıldı silinebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

3 TB 2.5" sıfır WD My Passport 500 TL! 3 renk seçeneği var. Yani sendeki 2. el için fazla bir fiyat.
    https://www.amazon.com.tr/Passport-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Disk-HDD-Beyaz/dp/B01LQQHBOO/ref=lp_12601985031_1_8?s=computers&ie=UTF8&qid=1587452267&sr=1-8

yorum için teşekkürler hocam.. ben sadece Samsung için baktığım için diğer markalara göz atmadım.. Almak isteyen olursa tabikide pazarlık yapılır :)

• limonlusoda10 L kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın lütfen. Ben sadece çabuk satabilmeniz açısından bilgi olsun diye söyledim. Zaten 3 TB lık harddisk bugün indirime girmiş görünüyor. Diğer yerlerde 580 TL civarı en ucuz fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Yanlış anlamayın lütfen. Ben sadece çabuk satabilmeniz açısından bilgi olsun diye söyledim. Zaten 3 TB lık harddisk bugün indirime girmiş görünüyor. Diğer yerlerde 580 TL civarı en ucuz fiyatı.
    yok hocam ne yanlış anlaması.. iyi niyetle bir yorum yaptığınızın farkındayım :)

toplu kitap alışverişi yapmak istiyorum da o yüzden satmak istiyorum.. Almak isteyen arkadaşlar olursa pazarlık ile orta yol bulunur elbet..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    11 yıl önce açıldı
    satıldı
    10 ay önce açıldı
    satıldı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.