Şimdi Ara

satıldı = SONY 5.1 EV SİNEMASI HOPARLÖR TAKIMI AKTİF SUBWOOFERLI TERTEMİZ= Büyük İndirim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony'nin kaliteli 5.1 hoparlör takımı.Subwoofer 75watt 20cm.20hz'e kadar inebiliyor.Kabloludur.Amfisiz çalışmaz.Aktif subwooferlıdır.Takas yoktur.İstanbul içi elden teslim.İl dışına kargo imkanı.

Fiyat : satıldı

Pazarlık ve indirim yoktur.Büyük indirim yapıldı.Tek fiyat.

satıldı = SONY 5.1 EV SİNEMASI HOPARLÖR TAKIMI AKTİF SUBWOOFERLI TERTEMİZ= Büyük İndirim !
    satıldı = SONY 5.1 EV SİNEMASI HOPARLÖR TAKIMI AKTİF SUBWOOFERLI TERTEMİZ= Büyük İndirim !satıldı = SONY 5.1 EV SİNEMASI HOPARLÖR TAKIMI AKTİF SUBWOOFERLI TERTEMİZ= Büyük İndirim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 4 Aralık 2017; 20:58:59 >

• hocam modelin tam ismini ve son fiyatı söyleyebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

hocam modelin tam ismini ve son fiyatı söyleyebilir misin?

Hocam bu takımda normalde pasif sub vardı.Ben aktif sub ekleyip kullandım.Her hoparlörün arkasında modeli yazıyor.Google'dan ayrı ayrı özelliklerine bakabilirsiniz.Pasif sublı orjinal takımın modelini bilmiyorum.

Aktif baslı bir sisteme göre fiyatı uygundur.Ciddi alıcıysanız pmden yazın fiyatta ikramımızı yaparız yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 19 Kasım 2017; 19:16:27 >
  • Son fiyatı pm ile alabilir miyim ? Birde playstation için nasıldır acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Son fiyatı pm ile alabilir miyim ? Birde playstation için nasıldır acaba ?

fiyatı pm atıyorum.playstation ve pcde 5.1 olarak gayet başarılı.küçük bir odanız varsa sesi açmaya gerek duymuyorsunuz orta boyutta bir odanız varsa yine yeterli geliyor.
  • Büyük indirim yapıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.