Şimdi Ara

Satıldı-Sony Xperia X Compact Siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz çok temizdir, faturası mevcuttur ve sony türkiye garantilidir,herşeyi tamdır kulaklığı hiç kullanılmamıştır. pil süresi çok iyi olan bir cihazdır benim kullanımımda 2gün(48saat)'ü çıkarabilmektedir. fotolarda görebileceğiniz üzere tertemizdir, sadece çok dikkatli güneş altında bakarsanız arka tarafında kılcal çizik görebilirsiniz, sanırım ilk gün kılıf takmadığımda oluşmuş ama dediğim gibi çokçok temizdir. Ekranında sağ üstte minik bir çatlak görüyorsunuz, bu çatlak üzerine takılı 3d kırılmaz camdadır, düşme ile oluşmamıştır, cam tam olarak oturmadığı için parmağımla bastırdığımda oluştu, ekranın kendisi kusursuzdur ilk günden itibaren cam koruyucu ile kullanıldı. Takas düşünmüyorum büyük ekranlı bir tel aldım onu kullanacağım, pazarlık makul miktarda yapılır. burada cevabını yazmadığım sorunuz varsa sorabilirsiniz ama burda yazanları bir daha yazıp, mantıksız tekliflerle ne siz zaman kaybedin ne de ben. alan kişi kesinlikle memnun kalacağı bir cihaz.

1199TL
    Satıldı-Sony Xperia X Compact SiyahSatıldı-Sony Xperia X Compact SiyahSatıldı-Sony Xperia X Compact SiyahSatıldı-Sony Xperia X Compact SiyahSatıldı-Sony Xperia X Compact Siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 21 Şubat 2017; 10:15:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• forum dışına satıldı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.