Şimdi Ara

Satıldı: Spatalos Elyos 55lvl SM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbilen -- 27 Ocak 2011; 16:37:08 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malagand -- 18 Ocak 2011; 23:40:36 >
  • Up!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbilen -- 21 Ocak 2011; 15:58:03 >
  • O karakterde benim gibi , bir kere girdi hayatına çıkmaz uğraşma boşuna :)))
  • Satış tekrar aktif!

UP
  • Hayırlı satışlar karakter çok iyi fiyatına göre. Bu fiyata bu char kaçmaz :)
  • PM atamıyorum ama siz cevabınızı PM atarak verebilirsiniz.Ne kadarlık süresi kaldı?Birde nerede oturuyorsunuz elden alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık 62 Lv Xbow
    16 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaden Yuki Lover

PM atamıyorum ama siz cevabınızı PM atarak verebilirsiniz.Ne kadarlık süresi kaldı?Birde nerede oturuyorsunuz elden alabilirim.

Teşekkürler ;)
    Bende BF BC2 'ye dönmeyi düşünüyorum... :D

quote:

Orijinalden alıntı: Jaden Yuki Lover

PM atamıyorum ama siz cevabınızı PM atarak verebilirsiniz.Ne kadarlık süresi kaldı?Birde nerede oturuyorsunuz elden alabilirim.

PM attım.
  • Bana pm olarak msn adresinizi yazabilir misiniz oradan konuşalım :) Ben ankaradayım maalesef ama halledebiliriz :)
  • UP!
  • UP
  • UP
  • UP pls..
  • S.a , sana ulaşabileceğim msn adresini yollarsan özel mesajdan sevinirim dostum .
  • PM'ler gönderildi...
  • karakter alınmıştır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.