Şimdi Ara

[SATILDI] TEMİZ G25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] TEMİZ G25
    Selamlar,
    Bir kaç ay önce aldığım G25'i önümüzdeki sene yurt dışına çıkacağım ve evden taşınma durumları olacağı için satmaya karar verdim.
    Önceden kullanan arkadaşı tanıyorum, temiz kullanılmış bir ürün.
    Kozmetik olarak 10 senelik bir ürün aldığınızı düşünürseniz kusursuz denebilecek seviyede;
    Vites panelindeki alüminyumda üç tane çok hafif ezikler var ayrıca vites panelinin alt kısmında yani yere bakan tarafta beyaz bir kaç leke var, ufak bir boyamayla halledilir.
    Ayrıca direksiyonun üstündeki Logitech logosunda ufak bir deforme mevcut.
    Altındaki teflon kaydırmazlar aldığımda erimeye yüz tutmuş şekildeydi, çıkarıp onun yerine halı kaydırmazlarından koydum altına öyle kullanıyorum.
    Hepsinin fotoğrafını ekledim.

Donanımsal olarak ise iki adet sorunu var, benim için sorun teşkil etmediği ve ürünün temizliğine zarar vermek istemediğim için yaptırmadım.
    -Direksiyonun arkasındaki sağ kol bazen anlık temassızlık yapıp çift basabiliyor, kulakçıkları vites atmak için kullanacaksanız sıcak havya vs. ile çözülebilecek bir sorundur diye düşünüyorum. Ben genelde ETS2 ve LFS oynadığım için korna vs. koyuyorum tamir ihtiyacı hissetmedim.
    -Belki ben becerememişimdir ama H-Vitesten sıralı şanzımana geçiremedim bir türlü, o kolu sola çevirdiğimde ortayı geçtikten sonra vitesi 4'e atıyor daha da ilerlemiyor. Zaten sıkıntılı bir mekanizma olduğu için G27 ve sonrasında bu özelliği koymadılar.

Kutusu v.s. yok

Fiyata revize vs. istemeyin aldığım fiyata koyuyorum, zaten acelesi yok. Mantıklı takasları değerlendiririz. Ucuza isteyen 100 lira daha ucuza gidip "ucuzunu" alabilir, ben yukarda şeffaf bir şekilde her şeyinden bahsettim. Saydıklarım harici sorun çıkarsa iadesini direkt alırım.

[SATILDI] TEMİZ G25[SATILDI] TEMİZ G25[SATILDI] TEMİZ G25[SATILDI] TEMİZ G25[SATILDI] TEMİZ G25[SATILDI] TEMİZ G25[SATILDI] TEMİZ G25
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yıl olmuş 2019 G25'e 900 lira isteniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Yıl olmuş 2019 G25'e 900 lira isteniyor
    Hocam iki haftadan kısa bir sürede satıldı, G29'ların da ikinci el piyasası 1600tl dolaylarında şuan. Neredeyse yarı fiyatına temelde aynı işi yapan, birazcık daha gürültülü bir modelini almış oluyorsun. Ben de isterdim 300-400tllere gitsin bu ürünler ama ülkemiz şartları malum... İyi forumlar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.