Şimdi Ara

►►►[SATILDI] Tp-Link TL-PA411 Kit 500mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ►►►[SATILDI] Tp-Link TL-PA411 Kit 500mbps

Fiyatı : SATILDI.-TL

Ev içerisinde elektrik tesisatından network kurmaya yarar. Adaptörlerin aynı faz hattı üzerinde olması gerekir. Sigorta kutunuza çift faz hattı olması durumunda kullanmayı düşündüğünüz odaların aynı hat üzerinde olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Diğer tüm powerline adaptörlerde olduğu gibi ürünlerin performansı tesisatanın kalitesinden, uzatma kablosunda kullanılmalarından etkilenmektedir.

İhtiyaç durumunda kullanıldı sürekli priz üzerinde kalmadılar. İhtiyaç fazlası durumunda oldukları için satıyorum. Ürün faturası kayıp olduğu için garantilerinin olmadığını kabul edebilirsiniz.

*Bostancı civarı elden teslim edebilirim.
    *Kargo durumunda kargoya ücretine karışmam hangi kargo isteniyorsa EFT/Havale sonrası onunla gönderirim.
    *Takas düşünmüyorum.

Ürünler tamir ya da değişim görmemiştir. Tp-Link arıza durumunda bire bir değişim yapmaktadır. Satışta olan ürünler sağlam ve çalışır durumdadır. İlan fotoğrafı satışta olan ürüne aittir. Ürünler yazılımsal olarak sıfırlanıp eşleştirilerek teslim edilecektir. Ürün modeli TP-Link TL-PA411 v1.2 ' dir.

İlanda her şeyi açık açık olarak yazdığımı düşünüyorum. İlan içeriğinde cevabı olan sorular, saçma sapan fiyat önerileri içeren mesajlar cevaplandırılmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 15 Şubat 2018; 2:0:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.