Şimdi Ara

[SATILIK] TP-Link RE200 Wifi Güçlendirici | 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürün sıfır ayarında hiç kullanılmadı, üst modele geçeceğim için kullanmadan satıyorum. Sadece kutusu yok, cihazın kendisi verilecektir herhangi ek bir kablo adaptöre ihtiyacı yoktur, tak çalıştır. Menzil genişletici ve access point olarak kullanabilirsiniz. 2.4 ve 5Ghz çift bant destekler, uygulamadan da kontrol edilebilir. Ethernet portu da bulunmaktadır.

Amazon satıcısından aldım, faturası iletilecektir. Garanti süresi boyunca herhangi bir sorun olursa Amazon uğraştırmadan kolaylıkla değişim sağlıyor, o açıdan da avantajlı.

Ürün linki:
    amazon
    TP-Link RE200 AC750 Mbps, 1 Ethernet Bağlantı Noktalı Wi-Fi Güçlendirici/Hotspot, Access Point Modu, Tüm Wi-Fi Yönlendiriciler ile Çalışır, Wi-Fi 5 Menzil Genişletici
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00KXULGJQ?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_06GTN1TSE2VPCHDTVKBA&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_06GTN1TSE2VPCHDTVKBA&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_06GTN1TSE2VPCHDTVKBA&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

An itibarıyla Amazon prime gününde satış fiyatı 737 TL,
    Ben 400 TL istiyorum, %45 daha uyguna almış olacaksınız, Amazon’dan aldığınızdan bir farkı olmayacak.
    İstanbul içi elden teslim önceliğimdir, malum kargo fiyatı eklenince ürünün bir yarısı kadar daha fiyat çıkıyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 9 Ekim 2024; 15:39:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.