Şimdi Ara

(Satıldı) Walkera UFLYS 4 Kanallı Helikopter ve Yedek Parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şubat 2011'de aldığım helikopterimi 6 kanallı helikopter alacağım için satıyorum. İç mekanlarda ve açık havada uçurmak için ideal bir modeldir. Aynı zamanda uçuş karakteristiği 6 kanallılara en çok benzeyen 4 kanallı modeldir. Hobiye bu modelle başlarsanız 6 kanallı helikopterlere geçişte sıkıntı yaşamazsınız.

Hiçbir sıkıntısı yoktur. Temiz kullanmaya özen gösterdim. Hatta kullanmadığım zamanlarda kutusunda sakladım ve dışarıda uçuş yapacağım zamanlarda kutusuyla taşıdım. Helikopter, kumandası, 2 adet pil, şarj aleti ve aşağıda yazdığım yedekler kutusunda teslim edilecektir.

Yanında vereceğim yedek parçalar: 1x iniş takımı, 2x kuyruk dişli seti, 2x ana dişli, 1x ball linkage set, 1x bearing set, 1x motor retainer frame, 1x ana şaft, 1x kuyruk şaftı, 1x tail blade, 2x tail driven shaft, 1x tail linkage set, 1x tail gear holder, 1x tail strut, 1x servo holder, 1x rudder servo arm.

Bunların dışında paketleri açılıp içindekilerin hepsi kullanılmamış birkaç yedek parça var. Onları da yolluyorum.

Sadece yedek parçalar 70 $'ın üstünde tutuyor. Her şey dahil benim istediğim fiyat 225 TL. İstek dahilinde İstanbul veya Kocaeli içinde elden teslim yapabilirim.

Ürün resimleri:

22 Kasım 2011 Uçuş videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=jRxgBHl6yyc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 20 Aralık 2011; 13:08:15 >

• almak isteyene yardmcı olaym daha öncekı helim buydu outdoor uçuşları çok güzel motoruda fırçasız almak isteyen hiç düşünmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmTßrkY

almak isteyene yardmcı olaym daha öncekı helim buydu outdoor uçuşları çok güzel motoruda fırçasız almak isteyen hiç düşünmesin

İlanıma katkınız için teşekkür ederim. :)
  • Satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.