Şimdi Ara

TRIDEN AV-668 VE 2 TANE 1000WATT'I EVE NASIL KOYARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tslm arkadaşlar bu konu üzerinde biraz tartıştık ama tam istediğim cevabı alamadım bn çok yeniyim ve sizlere bi şey sormak istiyoru ben eve 2 tane jbl 1000 watt gt4(250watt RMS) veya 2 tane pioneer 1200watt 307D (400 watt RMS) lık woofer koymak istiyorum odam 15m2 civarında bi tane de

http://msn.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK05450(43000000)

bu tarz bi 5+1 koymak istiyorum bunu blgisayar bağlicam ama nasıl bi anfi almam laızm tercihim ev anfisi ama araba anfileri çok daha ucuza olur diyosanız neden olmasın ayrıca bi arkadaş ev anfisine bu woofer ları bağlama dedi verim alamazsın dedi sizler ne düşünüyosunuz nasıl anfiler önerirsiniz bunları nasıl çalıştırrım bilmiyorum ve herşeyiyle almam gerekenleri yazarsanız çok sevinirim benim burdaki amacım müzik dinlerken güzel bi sese sahip olmak ve 5+1 kalitesinde dvd film izleyebilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunucpp -- 17 Haziran 2007; 19:57:01 >

• Aldıgın takım o iki tane JBL ile kötü bir ses verecek.
    Takım kendi olarak zaten bass'a yatkın ve tok bir ses veriyor.
    4 tane Bass sürücüsü var üstünde. Daha neyine 1000 wattlık bass takacaksın anlamadım. Seti kendi amfisiyle al derim. AV831A model amfi içlerinde en iyi amfisidir. bulabilirsen bunu al. Seti dinle bass'a doyacaksın zaten. güzel bir set bende kullanıyorum. parasını sonuna kadar eder. bence kendi amfisi yerine daha gelişmiş bir amfi ile sürersen daha güzel olacağı kanaatindeyim.
  • peki jbl ler yerinde o pioneer leri taksam yine kötü mü ses alırım neden köü ses alırım?? benim için burda sorun olan bu saydıklarıma uygun ev anfisi bulmak bazılarıda basslara ayrı oto anfisi al diyo ama o zmana pahallı ve karışık olur
  • arkadaşım bu basslar ve anfiler için çok para gerekiyor hem 2 tane 1000 wattlık jbl bası bilgisayara bağlasan sen nasıl bir sonuç alacağını düşün ama sen yinede bi üstadların cevabını bekle.saygılarımla
  • kötü ses derken gürültü oluşacak doğru düzgün besleyemessin ev ortamında..
  • evet arkadaşlr böyle bi sistem imkansız gibi yapsamda çok kötü biişi olur aslında 2 tane pioneer 307D koysam araba anfisine bağlasam 2 tanede 85 lik koysam onada ayrı anfi alsam öyle yapsam diye düşündüm de oda çok parya çıkıyo ıvız zıvırıda var bunun değermi bilmiyorum 5+1 i de normal küçük bitane alır film izlicem zaman onu takarım diye düşündüm başka bi yöntem ise kaliteli 5+1 ler var 700watt RMS falan fiyatraı 650 civarı benim sisteme göre çok ucuz oluyo ne dersiniz???
  • kardeş bunlar için çok para lazım.sen bütçeni yazarsan üstadlar yardımcı olurlar.eğer sen 700w rms lik bir 5+1 istiyorsan creative gigaworks s750 almalısın benim en son gördüğüm fiyat 900 ytl küsürdü.sen yine üstadların cevabını bekle.saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hazır arkadaş konuyu açmışken bende soru sormak istiyorum.trident av668 ev hoparlörü 300w rms av668 amfi ise 300w rms ve aktif subwoofer girişi var bu amfide.bu kolonları amfiye bağlasak güçleri eşit olacak 300=300. eğer 100 w rms lik aktif subwoofer takarsak amfi yanmaz mı? yani kolonlarla subwoofer gücü 400 w rms amfi 300w rms bunu öğrenmek istedim.saygılarımla
  • kardeş sana yanlış bilgi verdim kusura bakma gigaworks s750 7.1 dir.ama istersen creative gigaworks g500 ve megaworks thx 550 lere bakabilirsin.g500 310w rms megaworks bir yerde 250w rms yazıyor biryerde 500w rms.saygılarımla
  • usta yani nasıl oluyor ??? benim arkadaşta 2 tane alphın 600w lık var ve piooner ev anfisiyle beslıyo odada
    süper ses ve bass koltuklar zıplıyo ciğerlerimiz titriyo ama gel gelelim ki dışarı ses vermiyor yani evin dışından
    bişey duyulmuyor neden dir acaba _???? Üstelıık bu sisteme 1 milyar masraf yaptı
    bu kadar güçlü daha ucuz müzik sistemleri yok mu ????
    ACELE YARDIM PLSSS????
  • kardeşim benim bütcem 1000 ytl civarı ve bad_boysss gibi bi sistem kurmak ve buna ek olarak bitanede AV668 koymak ama o kadar masraf edipte onun gibide bi problemle de karşılaşmak istemiyorum bende bundan vazgeçip 700 civarı bitane 5+1 almaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bad_boysss

usta yani nasıl oluyor ??? benim arkadaşta 2 tane alphın 600w lık var ve piooner ev anfisiyle beslıyo odada
    süper ses ve bass koltuklar zıplıyo ciğerlerimiz titriyo ama gel gelelim ki dışarı ses vermiyor yani evin dışından
    bişey duyulmuyor neden dir acaba _???? Üstelıık bu sisteme 1 milyar masraf yaptı
    bu kadar güçlü daha ucuz müzik sistemleri yok mu ????
    ACELE YARDIM PLSSS????

amfinin kötü olmasındandır 40 hz altında çalarsanız ..
  • yunucpp benim verdiğim sistemlere bak onlar çok iyi sistemlerdir.megaworks ve gigaworks g500
  • slm işi bilen biri bana bi yardım etsin...ben bu dandik trident av-688 komple set aldım anfisi de var.ama kuramadım kurduysamda yanlış oldu gibi.servisi arıyom gelmiyo biri bi anlatsa şu buyük buferli 2 kolonu anfiden hangi sokete bağlayacamı tşklr şimdiden
  • selamlar peki haryy dostum bu sistemin anfisini şu anfiyle değiştirsem yine aynı olur mu yada buu anfime nasıl sub takmamı önerir siniz 5+1 çıkışı var +1 olan sub için ama ben iki tane sub takmak istiyorum nasıl yaparım ? ve ben 35 m kare odamda kullanmayı düşünüyorum iyi günler herkese teşekkürler???

• pardon arkadaşlar yanlış foto eklemişim !!!!!bu foto doğrusu

• arkadaşım ben büyük sabwoofer ekledim anfinin arkasındaki subwoofer girişinden(vidalı olan girişten)senin dediğin o subwoofer girişi(caklı olan yani)o galiba gitar falan takmak için yani kolon takmak için olmaması lazım..ama tamda emin değilim öyle oldunıu söyledi bi dj arkadaş bende onun yalancısıyım
  • alacağın 5.1 sistem için uygun bir ew anfisi önerisi al derim ben diğer jbl ve pineer lara gelince ciddi basslar istiyorsan onları al yalnızca film izliyceksen hiç masraf etme derim ama illa alcam dersen onlara yapman gereken 2500-3000 watt aralığında regüleli bir trafo sardırmak herbiri için gerçekten ciddi güçler veren arabalar için bass amfilerinden almak ve 2 tane de kapasitör tabiki de bu şekilde basslardan tam performans alabilirsin
  • Bn evde 1 adet jbl 1000 watt ve 350 watt pioneer subwoofer kullaniorum çok iyi verim aliorum herkez öneririm
  • gökhan dostum jbl 1000 lik 350 lıği hangi anfiye bağlıyorsun ??? yukarda gördüğün anfi benim bende senin ki gibi
    bişey yapsam diyorum iyi performans alabilirmiyim acaba ???*
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.