Av-668 aLmadıysan Alma Derim :) ßen Kullandım Lakin ßass Sesi O Kadar Fazla Değil. Ama Muhteşem ßir netLik Var. Evkur'dan aLdıqım Av-831 Modelinde 4 Tane Bass Vardı Ondada Ses Netliği Yoktu yaLnız ßir Hayli KuvvetLi Bass Vardı. Sanki Discodaymışsın Gißi Kuvvetli VuruyoR. Ama Sakin Trident Amfi Alma, Yanarsın :) Arkadaşa Aldıqımız Av-831 Modelinin Amfisi Yaklaşık 6-7 Kere ßozuldu ve haLa sorun Yaratıyor. Servisi Arıyoruz Yapalım diyorLar para istiyorLar :) ßence Sen ßi Z-5500 aL :)
sen av 668 zin hoparloleri iyi ses va bass verior diosun yani ben yamaha anfiye takicam pure junior mu yoksa yoksa bu trident mi ??????
arkadaşım pure acoustics junior iyi sistem derim ama ben sesini duymadığım için birşey diyemem.çünkü yoktu.internetten sipariş eden arkadaşın söylediklerin söylüyorum ama pure acoustics in iyi bir marka olduğunu biliyorum.en azından trident den iyidir.saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: bad_boysss
sen av 668 zin hoparloleri iyi ses va bass verior diosun yani ben yamaha anfiye takicam pure junior mu yoksa yoksa bu trident mi ??????
Trident'ten ßaşka Ne oLursa OLsun :)
Ya Arkadaşlar Size Bir Sorum olucak Bir Abimiz bu Trident Amfili Ses sisteminden Almış Ama Basslar Yetersiz geliyor 120 m2 Alanda Etkisi Yok Sistemin Aktif Sub Almak istiyoruz Ama ne Takabiliriz Sizce Yardım plz..
SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR,,HERKESIN SORULARINI VE BU SORULARA KARISLIK CEVAPLARI OKUDUM.BEN KENDIM MÜZİSYENIM,ORKESTRAM VAR,LOKALLERDE BARLARDA VE DÜĞÜN SALONLARINDA MÜZİK YAPIYORUM.YANİ İŞİM PROFESYONEL SES SİSTEMLERİ..FAKAT BEN EV SES SİSTEMİ DENEMEK İSTİYORUM.E PROFESYONEL SES SİSTEMLERİ FARKLI,EV SES SİSTEMLERİ FARKI,BİLEN BİLİR,BENIM EV SES SİSTEMLERİ HAKKINDA AŞIRI BİLGİM YOK.ANLARIM AMA,,,BENİM SORUM ŞU...;; AV831A ALMAK İSTİYORUM,AMA YORUMLARDA TRİDENT İN ANFİSİNİ KIMSE TAFSİYE ETMEMİŞ..PEKİ BEN BU KULE VE EK SPEAKERLERİ HANGİ POWER LE ÖTTÜREBİLİRİM..NASIL Bİ CİHAZ AMPFİ LAZIM BANA...???
slm arkadaşlar bende eve 1300wattlık 400 rms lik bas yerleştirmek istiyorum ama anfi sorun yardım edermisiniz bide anfiyi direk pirize bağlayamazmıyımyardım ederseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: saribjk
slm arkadaşlar bende eve 1300wattlık 400 rms lik bas yerleştirmek istiyorum ama anfi sorun yardım edermisiniz bide anfiyi direk pirize bağlayamazmıyımyardım ederseniz sevinirim
BAĞLARSINIZ TABİ ARASINA TABİRİ CAİZSE EŞŞEK KADAR Bİ GÜÇ KAYBAĞI İLE
Arkadaşlar merhaba bende bir konuya açıklık getirmek istiyorum bu av-688 kule tipini aldığım güne lanet ediyorum sadece kolonları aldım anfisini almadım bende technics su v-500 anfi var ses istediğin kadar aç sorun yok ama tam net bas alamıyorum bu kolonlarda mı sorun yoksa benim anfide mi anfi profesyonel diye geçiyor yardımcı olursanız sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme