Şimdi Ara

TRIDEN AV-668 VE 2 TANE 1000WATT'I EVE NASIL KOYARIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşim bn oto anfisi kullainorum ama senin anfinin çikişlarini ve kaç adet sub çikişini olduğunu sölersen sana iyice yardimci olabilirm. anfide bu bişe daha söliim üzerinde yazan değere kanma sen o kadar verse bnm basi yakardi

TRIDEN AV-668 VE 2 TANE 1000WATT'I EVE NASIL KOYARIM
  • selamlar benim anfi 5+1 çıkışlı + 1 olan sun woofer için ama ben 2 tane takmayı düşünüyorum çıkış gücü
    110watt her biri senin yaptığın sistem benimde aklımdaydı ama bu anfiyi aldım neyse sen bu arada
    anfiyi neyle besliyorsun voltaş düşürücü ile falan mı teşekkürler dostum her şey kaliteli ses
    içiiii!!!!!!
  • Ewet voltaj düşürücü ile besliorum 20+10 amperlik bi adaptörle. ses çok iyi oluo verim.

subwooferlarin gücünü sölersen daha iyi yardimci oabilrim.
  • arkadaşlar yamahanın bir amfisini gördüm.105w*5 çıkışları var.birde aktif subwoofer çıkışı var.bu amfiye oto amfisine bağlı 1000w jbl taksak o amfi yanmazmı?
  • Niye yansin rms gücü o basin 250 rms orada yazan peak power i. bnm bi arkadaşim 50*4 lük anfile beslio
    ve mükemmel derce alio
    Şimdi actif subwoofer kendinden anfili bas demektir. orayta takamassin. ancak subwoofer outu olmasi lazim
  • kardeş doğru söylüyosun 250w rms tamamda ev amfisi o oto amfisini besliyormu yoksa sadece kendi aldığı sinyalin bir parçasını orayamı yolluyor?peki tek bas ve oto amfisi mi lazım böle birşey kuracaksak?ne bilim adaptör akü falanda işin içine giriyormu?
  • gökhan selamlar dostum benim düşündüğüm sistem 2 tane
    1000watt lık jbl gt4 seriesden sub olarak nasıl kaldırabilirmi ?????
  • tam olarak demek istediğini anlamdadim da anlatiim oto anfisinin üzerinde şöle bi tuş warsubwoofer out aç kapa ona 50 hzlik sinyalleri yollar. ama kapalisa normal hoparlör sinyalleri yollar.

Bnm bildiiim bazi ev anfilerinde sub out war ama actif sub ç.ikişina bağlarsan aninda çikiş kül olur

bad_boys a gelince senin anfinin hoparlör çikişlarinin yaninda sub out yazan bi yer war mi? dostum bide elinde mi o jbl 1000 likler alican mi yoksa
  • selamlar ben jbl 1000watlık almayı düşünüyorum bu arada anfi yarın elime geçicek ????
    kargoda şuan ????
  • tmm dostum o iyi bir bastır. Ondan alabilirsin sesi felan baslari güzel vurur. anifinin subout çikişi war ise oraya bir tane bağla ikiniciyi bağlama çikişlari yakarsin ama ikinci bir sub out warsa orayada ikiniciyi bağlarsin nie binlik aliosun ki daha güzel baslar war. Ama tabi bütçede önemli bn senin yerinde olsam 2 tane 1000 lik yerine o iki binlik kadar güçlü bir bas alirim.
  • selam lar arkadaşlar gökhan dotum ben jbl binlikten vazgeçtim yerine
    Trident - AV668SP 5+1 i düşünüyorum hem bütçeme uygun hemde güzel
    bass ta fena diil gibi duyor ama bir sub takarız +1 e ?????
  • arkadaşım o trident o kadar iyi ses vermiyor benden söylemesi.sakın görüntüsüne kanma ve üstünde olan 4 tane bass sürücüsünede.ben onu evkurda dinledim beş para etmez.kolonlardaki o büyük bas sürücüleri kalın ses bile vermiyor.ama herkesin kulak zevki ayrı.saygılar.
  • erogon teşekkürler dostum ben benim anfi için belki uygundur dedim çünkü maşallahı var
    sorround çıkışından bile bass vuruyor benimki. acil uygun fiyatlı bir kule hoparlör seti almam
    lazım$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
  • kardeş ben o takımı anfisiyle alıcan zannettim.çünkü o kadar iyi bir takım değil.maximum bütcen ne kadar.hoparlörlere verebileceğin para ne kadar?
  • maximum 500 civar ı
  • aslında ben hoparlörleri bulgaristandan almayı düşünüyorum ...
    burda 750 800 civarı kule ler orda aynısı 450 ytl civarıda beni düşündüren taşıma işi
    neyse artık onu da arabayla hallederiz???
  • bad_boysss sana önereceğim bir takım var

Pure Acoustics JUNIOR

2 Adet Ön JUNIORF:175W,44HZ-22KHZ,90DB,8 OHM

1 Adet Merkez JUNIORC:140W,65HZ-20KHZ,88DB,8 OHM

2 adet Arka JUNIORS:140W,65HZ-20KHZ,88DB,8 OHM

bu sistem jbl,pionerr gibi kalitelidir.hatta forumda bir arkadaş daha almış çok iyi bir sistem diyor sendeki anfiyle iyi bir sistem olur hoparlör takımına baktığımda fiyatı 300 ytl falandı belki eski fiyatıdır diye sen yinede iyi bir araştır bu modeli.
  • selamlar arkadaşlar teşekkürler kartal dostum junıorı gördüm güzel
    ama aç gözlülük işte kafam hala yamaha ns-777 de taksit falan ayarlayıp almam
    lazımda arkadaşlar kaliteli ses alabilirmiyim benim anfimde bu sistemle
    bu arada pure nin dream 77 de güzel ama kararsızım kelepir 2,el
    sub veya hoparlör takımı bildiğniz varsa paylaşalım teşekkürler????
  • arkadaşım bence iyi bir ses alabilirsin.ben sadece önerdim çünkü normal bir yere gidipte bulamayacağımız hoparlör bunlar.dün doğubank a gittim adamın dükkanında jbl.pionerr,denon,marantz gibi markalar kaynıyor bir tane pure acoustics set yok.neyse benimde bir sorum olacak subwoofer out çıkışı olan bir amfi önerirmisiniz?çünkü benimde aklıma yattı bu 1000w bas bağlama olayı.bu 1000w lık bası anfiylen besliyeceğiz amfiyi nasıl bir şeylen çalıştıracağız yani adaptör nasıl olacak trafo falan diyorlar.alacağım oto amfisi jbl 75.4 4 kanallı 520w rms.saygılarımla
  • arkadaşlar şöyle bir sistem amaçlıyorum pure acoustics junior kolonlar jbl amfi ve bas ve adaptör bunlara limitim 1000 ytl.ve 1000ytl ye sub out çıkışı olan bir ev amfisi önerirmisiniz.1000 ytl den azda olabilir.saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.