Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI WESTERNDIGITAL 8TB USB3.0 Satın Al 5 Haziran 2021 12:28 1 1 SATILDI WESTERNDIGITAL 8TB USB3.0 MerhabaAmazon JP üzerinden alınma linkteki açılmamış ürünü satıyorum.Mining için almıştım ama zor geldi. Satıyorum.Samsun içi elden önceliğim.Ryzen 5800x - 5900x işlemci veya 280 mm sıvı soğutucu ile takasa girebilirim.https://www.amazon.co.jp/gp/product/B08LQB3YYD/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1Fotolar aşağıdadır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK MSI RTX 4070 TI Suprim X NON LHR KARTLAR 3080 GAMEROCK, 3070 MSI GAMING X TRIO SATILDI WESTERNDIGITAL 8TB USB3.0 Seagate BARRACUDA 8 TB DAHİLİ VE WD 8TB USB3.0 Enc. Pass. HARİCİ HDD