Şimdi Ara

NON LHR KARTLAR 3080 GAMEROCK, 3070 MSI GAMING X TRIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
12
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 NON LHR KARTLAR 3080 GAMEROCK, 3070 MSI GAMING X TRIO

Merhaba.

3 kartı da alan olursa 20.000 TL ye vereceğim.

5800X3D İşlemci ile takas olur. altı üstü konuşulur.

3080 Palit GameRock 05/11/2020 Jumbum faturalı 8.500 TL

17 Şubattan 2021 den Mart 2022 ye kadar evde miningde kullanldı. Micron belleklere sahip.

3070 MSI GAMING X TRIO 05/02/2021 İnventus faturalı. Miningde kullanıldı. 7.500 TL

3070 Aorus Master 2021 Mart Amazon faturalı. Forumdan sıfır kapalı kutu alındı. Miningde kullanıldı. 7.500 TL

3 kartın da kutu içeriği tam. İstanbul Avrupa yakası ve Tekirdağ elden teslim tercihim. Tek tek test eder, öyle alırsınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ne 15Ksı ya; en iyileri bile 9K'ya satılıyordu o aylarda. Bunun da fatura fiyatı taş çatlasın 9Kdır. Ha tabii bu demek değil ki 9Kya satacak zira ekonomide önemli olan şey malı sattığın/aldığın fiyat değil, ürün piyasasının o günün koşullarındaki değeri. Bunların da ederi TR garantili olduğuna göre 18-25K arası şu anda. Tabii 20,21K üzeri ancak tutturabildiğine gidiyor.

• Dürüst bir ilan açmışsınız, piyasa belliyken vurulacak bir konu yok. Benim merak ettiğim neden şu an satmak istediğiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yerim olmayacak artık. Laptop ile devam edeceğim.

• Forumdaki diğer arkadaşlar gibi 3 ay önce alıp sadece meraktan (!) kutusunu açıp içine bakıp, sonrah hiç kullanmadım veya sadece youtube'dan video izlendi yazmamışsınız. Teşekkürler

• 17 Şubattan beri evde miningde kullanıyor.

NON LHR KARTLAR 3080 GAMEROCK, 3070 MSI GAMING X TRIO NON LHR KARTLAR 3080 GAMEROCK, 3070 MSI GAMING X TRIO NON LHR KARTLAR 3080 GAMEROCK, 3070 MSI GAMING X TRIO 

• _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki çoğu açılmış kart zaten miningde kullanılıyor satılırken para kazansın diye. En azından hangi tarihte başladığını dürüstce yazmış. Ben tebrik ediyorum satıcıyı dürüst olduğu için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt

orası öyle valla..bunu geçtim tek kartı olup oyun sistemi kuran pc lerde bile kazım yapanlar var...tebrik edilicek bir durum tabi ki arkadaşın söylediği

• Miningden en az 10 bin TL kazanmış ekran kartınıda en fazla 15 bin TL ye almış güzel kazanç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust88

Miningden en az 10 bin TL kazanmış ekran kartınıda en fazla 15 bin TL ye almış güzel kazanç

Ne 15Ksı ya; en iyileri bile 9K'ya satılıyordu o aylarda. Bunun da fatura fiyatı taş çatlasın 9Kdır. Ha tabii bu demek değil ki 9Kya satacak zira ekonomide önemli olan şey malı sattığın/aldığın fiyat değil, ürün piyasasının o günün koşullarındaki değeri. Bunların da ederi TR garantili olduğuna göre 18-25K arası şu anda. Tabii 20,21K üzeri ancak tutturabildiğine gidiyor.

• kartalım kullanıcısına yanıt

Hocam, o olaya bayılıyorum :)

Arkadaşlar ürün kutusundan çıkarılıp kontrol edilmiştir ve tekrar kutusuna konmuştur. SIFIRDIRNON LHR KARTLAR 3080 GAMEROCK, 3070 MSI GAMING X TRIO 

• Hocam kartları undervolt etmiş miydiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.