Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
NON LHR KARTLAR 3080 GAMEROCK, 3070 MSI GAMING X TRIO
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yerim olmayacak artık. Laptop ile devam edeceğim.
-
17 Şubattan beri evde miningde kullanıyor.
-
Piyasadaki çoğu açılmış kart zaten miningde kullanılıyor satılırken para kazansın diye. En azından hangi tarihte başladığını dürüstce yazmış. Ben tebrik ediyorum satıcıyı dürüst olduğu için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orası öyle valla..bunu geçtim tek kartı olup oyun sistemi kuran pc lerde bile kazım yapanlar var...tebrik edilicek bir durum tabi ki arkadaşın söylediği
-
Miningden en az 10 bin TL kazanmış ekran kartınıda en fazla 15 bin TL ye almış güzel kazanç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trust88
Miningden en az 10 bin TL kazanmış ekran kartınıda en fazla 15 bin TL ye almış güzel kazançNe 15Ksı ya; en iyileri bile 9K'ya satılıyordu o aylarda. Bunun da fatura fiyatı taş çatlasın 9Kdır. Ha tabii bu demek değil ki 9Kya satacak zira ekonomide önemli olan şey malı sattığın/aldığın fiyat değil, ürün piyasasının o günün koşullarındaki değeri. Bunların da ederi TR garantili olduğuna göre 18-25K arası şu anda. Tabii 20,21K üzeri ancak tutturabildiğine gidiyor.
-
Hocam, o olaya bayılıyorum :)
Arkadaşlar ürün kutusundan çıkarılıp kontrol edilmiştir ve tekrar kutusuna konmuştur. SIFIRDIR
-
Hocam kartları undervolt etmiş miydiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel mi?
Forumdaki diğer arkadaşlar gibi 3 ay önce alıp sadece meraktan (!) kutusunu açıp içine bakıp, sonrah hiç kullanmadım veya sadece youtube'dan video izlendi yazmamışsınız. Teşekkürler |
Ne 15Ksı ya; en iyileri bile 9K'ya satılıyordu o aylarda. Bunun da fatura fiyatı taş çatlasın 9Kdır. Ha tabii bu demek değil ki 9Kya satacak zira ekonomide önemli olan şey malı sattığın/aldığın fiyat değil, ürün piyasasının o günün koşullarındaki değeri. Bunların da ederi TR garantili olduğuna göre 18-25K arası şu anda. Tabii 20,21K üzeri ancak tutturabildiğine gidiyor. |
Piyasadaki çoğu açılmış kart zaten miningde kullanılıyor satılırken para kazansın diye. En azından hangi tarihte başladığını dürüstce yazmış. Ben tebrik ediyorum satıcıyı dürüst olduğu için.
|
Miningden en az 10 bin TL kazanmış ekran kartınıda en fazla 15 bin TL ye almış güzel kazanç
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X