Şimdi Ara

---SATİLDİ---Xbox One S 500GB (Gold Live dahil, Garantili) 1.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ---SATİLDİ---Xbox One S 500GB (Gold Live dahil, Garantili) 1.000 TL
    Merhabalar. 2018.03.26 tarihinde mediamarkt forum İstanbul'dan almış olduğum Xbox One S cihazımi satıyorum.
    Garantisi devam ediyor mu ?
    2 yıl MS Türkiye garantilidir. Son tarih 2020 3. Ayıdır. Faturası ile birlikte verilecektir.
    Kutusu duruyor mu, çizik var mı, sorun varmı?
    Aldığım günden bu yana kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım. Kutusunu sakladım duruyor. Çizik yokta haliyle hafiften tozlandı.
    Live Gold ne zamana kadar geçerli, o hariç cihaz fiyatı ne kadar ?
    2021 6. Aya kadar geçerli live gold almazsanız cihazın fiyatı 800 liradır.
    Pazarlık sünnettir pazarlık var mı ?
    Bende sünnette yok pazarlıkta yok.
    Ürünü aldım, problem yaşarsam nolacak ?
    Yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olurum. Garantilik durum olursa msye kargolar yenisini alırsınız bu kadar basit.

İçerik nedir tam olarak ?
    Xbox One S (beyaz) 500GB
    2 adet gamepad. Birinin sadece kutusunu açtım, üstünde toz bile yok.( Biri siyah biri beyaz)
    1 adet HDMI kablosu ve cihazın power kablosu.
    Ufak tefek oyunlar var yanında hediyem.
    Diablo 3, Naruto, dishonored 2, monster hunter world... bir kaç indie oyun dahil var.
    50 liraya aldığım şarj edilebilir pilleride veriyorum.

Ben cihazın yanında 2 TB harici HDD kullanıyorum, çok fazla oyun indirecekseniz 500gb lik versiyon yetersiz kalır. Yanındaki HDD yi de alırım ben diyorsanız 350 Lira karşılığında onu da verebilirim. 2 TB harici WD Elements. Bunu satmamda ki sebeb: gelen parayla üstüne biraz daha koyup m2 SSD almak.

Sen neden satıyorsun ?
    Bilgisayar topluyorum arkadaşlar. Gelen parayla işlemci alacağım.

Takas var mı ?
    Yok.

Bilgilendirme
    Oyunları forumdan dijital olarak ikinci elden alıp satıyorum. Forumdaki Xbox konusunu aktif olarak aldığım günden bu yana kullandım. Şu oyunu çok oynamak istiyorum dediğiniz bir oyun varsa yine forumdan almanıza yardımcı olurum. İlk defa konsol alıyorsanız anlatırım elimden geldiğince. Xbox dijital oyun takas ve kardeşlik konusunda 30 civarı oyun alıp satmisimdir ama orada referans gecemiyoruz yada üstüne pek dusmuyoruz.
    Oyunlar ve Gold live ayrı hesaplardadir. Alınmazsa forumda satılacaktır. Ayrı hesaplarda olması sizin ana hesaptan save almanıza engel teşkil etmiyor.

Ürünü İstanbul içi elden vermek istiyorum. Açıkçası kargoya ve insanlara pek güvenmiyorum.
    Esenler'de Avrupa yakasında oturuyorum.
    İletişim için PM atın.

Ssler:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Ekleme: Mümkünse daha önce konsol sahibi birisine satmak istiyorum. Malûm yeni alacak kişiler çok yorucu olabiliyorlar. ---SATİLDİ---Xbox One S 500GB (Gold Live dahil, Garantili) 1.000 TL ---SATİLDİ---Xbox One S 500GB (Gold Live dahil, Garantili) 1.000 TL ---SATİLDİ---Xbox One S 500GB (Gold Live dahil, Garantili) 1.000 TL
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Nisan 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul, Esenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Güzel fiyat iyi satışlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.