Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI- Xbox Series S + 2. Controller + 2 TB HDD + Şarj Seti + 2 Yıl Gamepass Ultimate Satın Al 19 Şubat 2022 20:08 1 1 SATILDI- Xbox Series S + 2. Controller + 2 TB HDD + Şarj Seti + 2 Yıl Gamepass Ultimate Xbox Series S cihazımı Mart 2021'de Almanya Mediamarkttan aldım. Mart 2023'e kadar Microsoft Türkiye'ye kayıtlı garantisi vardır, garanti kaydının yapıldığı mail adresini de verebilirim ihtiyaç olursa. Konsol ve 2. kontrolcüyü çantamda getirdiğim için kutuları yok. Çok az kullanma fırsatım oldu. Taşınmak zorunda olduğum ve uzun süre daha kullanamayacağım için satıyorum. 2 TB HDD ve çantası, 2. Kontrolcü ve tam set piller dahil satılıktır. 2. kontrolcü çok az kullanıldı, piller en fazla 2-3 kez şarj edilmiştir. Set içindekiler:Series S ( 2023 Marta kadar Microsoft TR garantili) (4800 TL)9. Nesil Siyah Kontrolcü (800 TL)Seagate Expansion 2 TB HDD + HDD çantası (Amazon Türkiye garantili) (700 TL)4'lü GP Recyko 2700 şarjlı pil (Amazon Türkiye) + 4'lü Varta 2100 Mah şarjlı pil (Teknosa) + Varta 4'lü pil şarj aleti (Teknosa) (250 TL)Ayrıca 2024 Marta kadar 2 yıllık Gamepass P1 hakkı var(250 TL). İstenirse bu da dahil olabilir. Fiyat total 6800 TL. Mersin içi elden ya da gün ayarlanırsa Ankarada teslim edebilirim. Hızlıca kargoyla da gönderebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Mart 2023 Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI - Anker Soundcore Life Q30 SATILDI - Anker Soundcore Life Q30 Kulaklık SATILDI - Seagate Expansion 2 TB Harici Disk SATILDI- Xbox Series S + 2. Controller + 2 TB HDD + Şarj Seti + 2 Yıl Gamepass Ultimate