Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI!] XBox Series S -- 3850 TL
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
amazonda sıfırı kargo dahil toplam 3400 lira 4 günde kapına teslim ediliyor.. bu konsolun 2. eli ölü doğdu ve dahada ölecek. 2 bine kadar yolu var.
-
Hocam şu yazdığın saçmalığın sende farkında değilsin galiba?Eline gelen tuşa basmışsın.Keşke üyelik verilirken belirli kriterlerden sınava girilse.
-
Ürün hala satılık mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017amazonda sıfırı kargo dahil toplam 3400 lira 4 günde kapına teslim ediliyor.. bu konsolun 2. eli ölü doğdu ve dahada ölecek. 2 bine kadar yolu var.
Eee, Linke tıklıyorum öyle bir fiyat görünmüyor? Kaldı ki arkadaşın fiyat 2. El için gayet iyi. Biz ölücülerden şikayetçiyiz, millet gizli Karakter UnderTaker açmış haberimiz yok...
İlanı oyaladık kusura kalmayın ama dayanamadım. Hayırlı satışlar ola
-
Haklısınız.
-
PM gönderdim
-
Hala geçerlimi 😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarafımca alınmıştır. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Foruma değer katan üyelerden.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam şu yazdığın saçmalığın sende farkında değilsin galiba?Eline gelen tuşa basmışsın.Keşke üyelik verilirken belirli kriterlerden sınava girilse. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X