Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - XPERIA Z BEYAZ (KUTULU, SIFIR GİBİ) Satın Al 3 Şubat 2016 23:53 1 1 SATILDI - XPERIA Z BEYAZ (KUTULU, SIFIR GİBİ) Eşim kendisine yeni telefon aldığı için satıyorum. Aldığı günden beri spigen kılıfla kullandığı için çiziksiz sıfır gibidir. Tüm kutu içeriği tamdır servis görmedi herhangi bir arızasıda yoktur. Önlü arkalı jelatin vardır. *Lütfen ciddi olanlar mesaj atsın, "başka bir cihaza daha bakıyorum", "acelem yok" tarzı mesajlarla kimse kimsenin vaktini çalmasın. *Sadece İstanbul içi elden teslim olur. 3G Var Bluetooth Var GPRS Var GPS Var USB Var Ağırlık (gr.) 146 Bellek(MB) 2 GB Ram Ekran Tipi Kapasitif Dokunmatik Desteklenen Hafıza Kartı microSD Dokunmatik Ekran Var Kamera Çözünürlüğü(Piksel) 13 MP Klavye Tipi Dokunmatik Şebeke Frekansı (MHz) 850/ 900/ 1800/ 1900 Artırılabilir Hafıza Var Konuşma Süresi(Saat) 11 EKRAN BOYUTU 5" İşletim Sistemi Android Pil 2330 mAh Li-Ion Hafıza Artıma Kapasitesi 32 GB' a Kadar Çift Sim Yok Ekran Çözünürlüğü (Piksel) 1920 x 1080 Piksel Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Var İşlemci Hızı (Mhz) 1,5 GHz Dört Çekirdekli Ön Kamera Var Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK - ASUS veya GIGABYTE GTX 970 Mini SATILDI - PS3 FAT 80 GB KIRILABİLİR MODEL TERTEMİZ SATILIK - TURKCELL VINN (BEYAZ) ALINIK- KINDLE PAPERWHITE 2