Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SAMSUNG BUDS 2 PRO SİYAH 3 GÜNLÜK SIFIR CİHAZ Satın Al 9 Eylül 2023 13:13 1 1 SATILIK SAMSUNG BUDS 2 PRO SİYAH 3 GÜNLÜK SIFIR CİHAZ arkadaşlar merhabaarkadaşlar 3 gün önce satın almış olduğum samsung buds 2 pro yu satıyorum. farklı marka telefonla uyumlu olmadı. samsung telefonu olanlar değerlendire bilir. ne yazık ki nasip olmayan bu cihazı giyilebilir teknoloji olduğu icin geri iade de edemediğim için zararına satıyorum. tüm resimler ve faturası aşağıdadır. ben 3199 tl ye aldım. 2800 e satıyorum. daha 2 3 günlük bir cihaz. tertemiz hijyeniktir. içiniz rahat olsun. resimleride aşağıdadır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Eylül 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 7600mhz CL36 DDR5 Ram SteelSeries QcK 3XL Gaming Mousepad (SIFIR KONDİSYONUN DA ) [SATILDI] ASUS ROG Gladius II Origin RGB Gaming Mouse (SIFIR) [SATILDI] Elgato Stream Deck MK.2 Beyaz